The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Argentina-30.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Γύρος των 16

Αρένα του Καζάν

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018, 5:00 μμ (ώρα Ελλάδας)

Το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο «Καζάν Αρένα» θα πραγματοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η εθνική Γαλλίας, ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα αγωνιστεί με τους Αργεντινούς. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των Ευρωπαίων, είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με αυτή τη γραμμή πονταρίσματος, επειδή οι «τρίχρωμοι» έπαιξαν στη φάση των ομίλων πολύ πιο σίγουροι από τους Νοτιαμερικανούς, παρά την παρουσία στη σύνθεση των Αργεντινών του Lionel Messi.

Χωρίς ήττες

Η εθνική Γαλλίας κατόρθωσε να κερδίσει σε δύο εναρκτήριους αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία. Πρώτα η ομάδα του Didier Deschamps με κάποια δυσκολία νίκησε την εθνική της Αυστραλίας 2:1, και στη συνέχεια ήταν ισχυρότερη από τους Περουβιανούς, οι οποίοι έδειξαν πολύ καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου στο τρέχοντα Μουντιάλ. Την τρίτη αγωνιστική ημέρα το γαλλικό προπονητικό επιτελείο έκρινε απαραίτητο να βγάλει στο γήπεδο ½ της βασικής σύνθεσης για το ματς, η ενδεκάδα αυτή έπαιξε ισοπαλία με τους Δανούς.

Παράξενη φόρμα

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες του σημερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα του Σαμπάολι παρουσιάζει προβλήματα στο επίπεδο του ποδοσφαίρου που δείχνει. Στην πρώτη αγωνιστική οι δύο φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τους Ισλανδούς, στο δεύτερο γύρο χωρίς ευκαιρία έχασαν από τους Κροάτες 0:3. Στο τελικό αγώνα κατά των Νιγηριανών κατάφεραν να κερδίσουν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο διαιτητής λυπήθηκε τους Αργεντινούς και δεν έδωσε πέναλτι για σαφέστερο παιχνίδι με το χέρι του Rojo.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Γαλλίας στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποδείχθηκε καλύτερη από τον μελλοντικό αντίπαλό της, οπότε το επόμενο Σάββατο η καλύτερη επιλογή φαίνεται με είναι το στοίχημα στους Ευρωπαίους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Γαλλίας θα περάσει στον ημιτελικό με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *