The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ανδόρα: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Andorra-10.09

Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Η – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σταντ ντε Φρανς

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στους σημερινούς παγκόσμιους πρωταθλητές και τον ποδοσφαιρικό νάνο. Δηλαδή, προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Ανδόρα.

Πανέμορφοι Γάλλοι

Η εθνική Γαλλίας βρίσκεται στην κορυφή της δόξας της, όπως κι να ‘χει η ομάδα είναι η βασιλεύουσα παγκόσμια πρωταθλήτρια, έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ και ένα έξυπνο προπονητή. Στον όμιλό τους οι Γάλλοι δεν αισθάνονται ακόμα ασφαλείς, καθώς μοιράζονται την πρώτη θέση με την Τουρκία και την Ισλανδία. Η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν κέρδισε τέσσερις νίκες και υπέστη μία ήττα. Η ήττα συνέβη σε εκτός έδρας αγώνα με την Τουρκία, αλλά ακόμα και αυτή η αποτυχία δεν πρέπει να εμποδίσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές να παίξουν στο Euro 2020. Στον τελευταίο της αγώνα η εθνική Γαλλίας εύκολα νίκησε στην έδρα της την εθνική Αλβανίας με σκορ 4:1.

Υπομονετική Ανδόρα

Με μια τέτοια σύνθεση όπως αυτή της εθνικής Ανδόρας, σε αγώνες με ισχυρές ομάδες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά να παρκάρει λεωφορείο στη εστία της. Στον τελευταίο αγώνα τέτοια τακτική θα μπορούσε να φέρει βαθμούς, η εθνική Τουρκίας σ’ όλο τον εντός έδρα αγώνα βομβάρδιζε το τέρμα του αντιπάλου, αλλά σκόραρε μόνο στο 89ο λεπτό, ως αποτέλεσμα – 1:0. Αυτή η ήττα για την εθνική Ανδόρας ήταν ήδη η πέμπτη σε πέντε προκριματικές συναντήσεις, αλλά η ομάδα πάλεψε γενναία. Οι παίκτες της Ανδόρας δεν κατάφεραν ακόμα να σκοράρουν σ’ αυτά τα προκριματικά, ενώ έχασαν 11 γκολ.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Σε όλη την ιστορία οι αντίπαλοι έπαιζαν μεταξύ τους τέσσερις φορές, η νίκη ήταν πάντα ξηρή για τους Γάλλους. Σε αυτά τα προκριματικά η εθνική Ανδόρας έχασε από την εθνική Γαλλίας εντός έδρας με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Όταν βλέπεις μια τέτοια αφίσα, η πρώτη σκέψη που έρχεται είναι ότι πρόκειται για μεγάλη καταστροφή. Πιστεύουμε ότι θα συμβεί η άσεμνη νίκη της Γαλλίας. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται από μόνο του, σε τέσσερις από τους πέντε προκριματικούς αγώνες η Γαλλία σημείωσε από 4 γκολ. Στην επίθεσή του  ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει τους Γκριεζμάν, Ζιρού, Κομάν, αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσει τη νίκη με μεγάλο χάντικαπ. Προτείνουμε λοιπόν να πάρετε τη νίκη της Γαλλίας με χάντικαπ -4,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γαλλίας με χάντικαπ -4,5 γκολ με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *