The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλατασαράι εναντίον PSV Αϊντχόφεν: προγνωστικά για στοίχημα

Галатасарай-ПСВ-28.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Başakşehir Fatih Terim Stadium

Ίσως, αρχικά, το ζευγάρι Γαλατασαράι – PSV Αϊντχόφεν φαινόταν το πιο ενδιαφέρον. Όμως οι Ολλανδοί κέρδισαν με τόση αυτοπεποίθηση εντός έδρας που, ίσως, κανείς στην Τουρκία δεν πιστεύει σε κανένα είδος θαύματος. Αλλά ίσως οι Τούρκοι θα είναι σε θέση να «χτυπήσουν την πόρτα»;

Η Γαλατασαράι κινδυνεύει και πάλι να τερματίσει άδοξα τον αγώνα

Η ομάδα έπαιξε στη φάση των ομίλων του Champions League το 2019. Αλλά την περασμένη σεζόν δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε πρόκριση στο κύριο στάδιο του Europa League. Εκεί κατάφερε να περάσει με αυτοπεποίθηση τόσο την Νεφτσί Μπακού όσο και τον Split Hajduk, αλλά μετά από αυτό υπήρχε συνάντηση με τη Rangers, και οι τύποι του Steven Gerrard κέρδισαν, επιτρέποντας στους Τούρκους να σπάσουν το σκορ μόνο στο 87ο λεπτό. Αλλά σε αυτό το πλαίσιο, το ταξίδι στο Αϊντχόβεν ήταν μια αποτυχία. Σε γενικές γραμμές, το 1-5 είναι ετυμηγορία για τις φιλοδοξίες του Φατίχ Τέρμιμ και παίκτες του στο Champions League. Αλλά, ίσως, τουλάχιστον οι περήφανοι Τούρκοι θα θέλουν να χτυπήσουν την πόρτα, ειδικά επειδή κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει μια νέα ευκαιρία…

Η PSV Αϊντχόφεν είναι σχεδόν με ένα πόδι στον επόμενο γύρο

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξε επίσης τις τελευταίες εβδομάδες μόνο στο επίπεδο των φιλικών αγώνων. Αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ξεκινήσουν πολύ φρέσκα. Ο Eran Zahavi έγινε εκτελεστής των Τούρκων. Έμπειρος παίκτης εθνικής ομάδας του Ισραήλ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό. Το διπλασίασε και στη συνέχεια, όταν ο Kιλίντς επέτρεψε στους φιλοξενούμενους από την Κωνσταντινούπολη να φύγουν για διάλειμμα με ένα καλό αποτέλεσμα, σημείωσε το hat-trick με ασίστ του Goetz. Ο “Super-Mario” κατάφερε να σκοράρει διπλό στο δεύτερο ημίχρονο, η έκβαση του αγώνα 5-1. Δεν είναι απλώς μια σίγουρη νίκη, συντριπτική, όλοι οι άλλοι αγώνες κερδήθηκαν το πολύ με 2 γκολ. Ακόμα κι αν ξαφνικά στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη η ομάδα δεχτεί 4 γκολ, θα μεταφράσει τη συνάντηση σε παράταση. Δηλαδή, για να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο, οι Τούρκοι πρέπει να σκεφτούν πώς να σκοράρουν 5 φορές και ταυτόχρονα να μην χάσουν.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις πρώτες αντιπαραθέσεις, το 1987 και το 2001, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας. Αλλά τώρα η PSV έχει την τρίτη νίκη σε επίσημη συνάντηση στη σειρά, πριν από αυτό ήταν 2-1 και 2-0 στη φάση των ομίλων τον Οκτώβριο του 2006.

Πρόβλεψη

Τώρα δεν υπάρχει σοβαρός αγώνας για το αποτέλεσμα, μπορούν να παίξουν όπως θέλουν και όπως βγαίνει. Δεν πρέπει να είναι βαρετό το επερχόμενο παιχνίδι, στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *