The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλατασαράι εναντίον Ιστάνμπουλσπορ: προγνωστικά για τον αγώνα

Галатасарай-Истанбулспор-25.12

Πρωτάθλημα Τουρκίας
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
NEF Stadyumu

Κατά κανόνα, η Κυριακή γίνεται η πιο ποδοσφαιρική μέρα. Δεν παρεμβαίνει πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει ολοκληρωθεί. Αλλά στην Ευρώπη ξεκίνησαν οι πρώτες μεγάλες χειμερινές διακοπές. Η Τουρκία γίνεται το επίκεντρο του ποδοσφαίρου. Εδώ, ένα αρκετά ευρύ πρόγραμμα θα συνοψιστεί με το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης: Γαλατασαράι εναντίον Ιστάνμπουλσπορ. Οι δυνάμεις είναι άνισες. Τι θα σκεφτούν οι φιλοξενούμενοι; Αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 25 Δεκεμβρίου 2022 είναι διαθέσιμη για τους αναγνώστες του ιστότοπου.
Η Γαλατασαράι έχει σοβαρές προθέσεις αυτή τη σεζόν
Η ομάδα, με όλα της τα ρεκόρ, δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα από το 2019. Ο γείτονας, Φενερμπαχτσέ, «σιωπά» ακόμα περισσότερο, αλλά αυτό δεν παρηγορεί και τόσο. Επιπλέον, η περσινή χρονιά ήταν απλώς ταπεινωτική για τον γίγαντα: τερμάτισε στη 13η θέση της Super League και έπεσε ακόμα πιο χαμηλά. Η διόρθωση της κατάστασης ανατέθηκε στον Οκάν Μπουρούκ, ο οποίος έπαιζε εδώ για πολύ καιρό ως ποδοσφαιριστής και έχει ήδη εμπειρία ως τεχνικός. αυτή τη στιγμή τα «λιοντάρια» είναι 2α στο βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια, στο απόγειο της φόρμας τους, μετά από 3 νίκες στη σειρά, συμπεριλαμβανομένης επί της Μπεσίκτας, έπρεπε να σταματήσουν. Και στους δοκιμαστικούς αγώνες, παρεμπιπτόντως, τα αποτελέσματα ήταν μέτρια, ίσως έλλειψη κινήτρων;
Η Ιστάνμπουλσπορ μας έκανε να την θυμηθούμε έστω έτσι
Οι «Yellow Bulls» έχουν επίσης έδρα, όπως υποδηλώνει το όνομα, στην Κωνσταντινούπολη. Φυσικά, βρίσκονται στην πυκνή σκιά των γειτόνων τους. Κάτι πέτυχαν όμως στα τέλη του περασμένου αιώνα, προκρίθηκαν ακόμη και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, το κοινά κατάφερε να το ξεχάσει αυτό, επειδή ο σύλλογος πέρασε 17 χρόνια σε επίπεδο Λιγκ 1. Και επέστρεψε όχι απευθείας, αλλά μέσω των πλέι οφ, από την 4η θέση. Είναι σαφές ότι ένας τέτοιος νεοφερμένος θεωρείται ως αουτσάιντερ. Και, οφείλω να ομολογήσω, δεν κατάφερε να εκπλήξει με τα αποτελέσματα: τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες δεν αρκούν για 13 αγώνες. Εξ ου και η προτελευταία θέση. Θα ήταν απαραίτητο να ανεβάσουν ρυθμούς, αλλά είναι δύσκολο να το σκεφτούν πώς;
Προηγούμενοι αγώνες
Η Γαλατασαράι κυριαρχεί, μεταξύ άλλων σε ακραίες συναντήσεις. Αλλά οι επίσημοι αγώνες διεξήχθησαν για τελευταία φορά τη σεζόν 2004/2005.
Πρόβλεψη
Δε θα βγει το ντέρμπι, η Γαλατασαράι είναι πολύ πιο δυνατή. Αξίζει να στοιχηματίσουμε ότι θα κερδίσει την Ιστάνμπουλσπορ με χάντικαπ «-1,5» και απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *