The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλατασαράι εναντίον Αντάλιασπορ: προγνωστικά για στοίχημα

Сент-Джонстон-Галатасарай-12.08

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

NEF Stadyumu

Το Σάββατο θεωρείται ουσιαστικά μια από τις πιο «ποδοσφαιρικές» μέρες της εβδομάδας. Όχι όμως όταν όλη η Δύση γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Ο νότος έρχεται στη διάσωση, συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, της Τουρκίας. Αυτόν τον καιρό θα παίξει ένας από τους τοπικούς μεγαλοπρεπείς, η Γαλατασαράι θα φιλοξενεί την Αντάλιασπορ. Τουλάχιστον εδώ θα καταφέρουν να κερδίσουν οι «πορφυροχρυσοί»; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έχει συντάξει μια δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 25 Δεκεμβρίου 2021.

Η Γαλατασαράι αποτυγχάνει αυτή τη σεζόν

Η ομάδα απέχουν πολύ από το μοναδικό ντόπιο μεγαλείο, κάτι που θεωρείται πλέον απογοήτευση στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στην Τουρκία. Περίπου το ίδιο «λαμπερά» παίζει και ο γείτονας, η Μπεσίκτας, καθώς και η Φενέρμπαχτσε είναι αρκετά πίσω από το τρέχοντα ηγέτη, την Τραμπζονσπόρ. Αλλά αυτό δύσκολα παρηγορεί τους φίλαθλους των «λιονταριών», από τον Φατίχ Τερίμ μέχρι τον τελευταίο θαυμαστή. Ναι, καταφέρανε να περάσουν τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ (όπου εκτός των άλλων αποκλείσανε τη Λοκομοτίβ Μόσχας). Ωστόσο, αυτό το μέρος της Κωνσταντινούπολης πιστεύει ότι ο Ryan Babel και η παρέα θα ανεβάσουν ρυθμούς. Τουλάχιστον, για αρχή, θα αρχίσουν να κερδίζουν. Είχαν μια σειρά από αγώνες χωρίς νίκες, κέρδισαν μόλις 4 βαθμούς στους 7 τελευταίους γύρους!

Η Αντάλιασπορ έχει συνηθίσει να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας

Οι «σκορπιοί» έχουν εμπειρία να παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως τα τελευταία χρόνια η επιβίωση στη Super League παραμένει η βασική πρόκληση για την ομάδα. Αν και η παρέα που συγκεντρώθηκε εδώ είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Φυσικά, πρώτα απ’ όλα, συνδέουμε τον Fedor Kudryashov με την ομάδα. Αλλά, εκτός από τον αμυντικό της εθνικής Ρωσίας, εδώ παίζει και ο Naldo (ο οποίος, εκτός από την Ισπανία, έπαιξε λίγο στην Κρασνοντάρ), ο Enzo Crivelli, ο Boffin Jr. και, κυρίως, ο Nuri Shahin (πώς τον πίστευαν κάποτε οι Μπορούσια, Ρεάλ, Λίβερπουλ…) και Αντρέα Πόλι, που έπαιζε για την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Μέχρι στιγμής, όπως και τις προηγούμενες σεζόν, η Αντάλιασπορ βρίσκεται σε μια αρκετά άνετη απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού. Αν δεν ήταν η Κασιμπάσα που είχε ισοφαρίσει την τελευταία στιγμή στον τελευταίο γύρο…

Προηγούμενοι αγώνες

Τα τελευταία 10 χρόνια, ή σε 20 αγώνες, η Γαλατασαράι έχασε από την Αντάλιασπορ μόνο 1 φορά. Το 2020-2021, οι «σκορπιοί» κατάφεραν να κερδίσουν 2 συνεχόμενες ισοπαλίες με το μεγιστάνα, αλλά τον Απρίλιο, οι «πορφυροχρυσοί» μπόρεσαν να κερδίσουν αυτόν τον αντίπαλο στο ελάχιστο εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Γαλατασαράι μπορεί να απογοητεύσει ξανά. Ποντάρουμε στην Αντάλιασπορ με χάντικαπ «+1 γκολ» (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *