The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρσκλα εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Vorskla-Arsenal-29.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 5 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 7:55 .μ. (ώρα Ελλάδας)

Oleksiy Butovsky Βόρσκλα Stadium, Πολτάβα

Η Άρσεναλ Λονδίνου την πλησιέστερη Πέμπτη θα παίξει εναντίον Βόρσκλα στην πόλη Πολτάβα στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» είναι αρκετά ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και η ισοπαλία το πιο πιθανόν θα εξασφαλίσει στους «κανονιέρηδες» το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του δεύτερου πιο σημαντικού ευρωπαϊκού κυπέλλου. Επιπλέον, το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Unai Emery έχει να παίξει πολύ σκληρότερο αγώνα στην Premier League εναντίον Τότεναμ, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Λονδίνου θα φέρει τη δεύτερη σύνθεση στο παιχνίδι με τη Βόρσκλα Πολτάβα.

Τρεις ήττες

Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Βόρσκλα δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα βαθμό, εκτός αυτού η ομάδα από την Πολτάβα δεν σκόραρε ποτέ γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι ήττες σημειώθηκαν από: Καραμπάχ 0:1, Σαχτάρ Ντονέτσκ 0:2 και Μαριόπολ 0:1. Μετά από 4 γύρους στο ενεργητικό της Βόρσκλα υπάρχουν τρεις βαθμοί, η διαφορά από τη Σπόρτινγκ και τη δεύτερη θέση αποτελεί 4 βαθμούς, και στον έκτο γύρο η ουκρανική ομάδα θα πρέπει να πάει στη Λισαβόνα.

Κέρδισαν

Η Άρσεναλ πριν το διεθνές διάλειμμα έπαιξε τρεις φορές ισοπαλία με τη Λίβερπουλ, την Γουόλβερχαμπτον και τη Σπόρτινγκ, ενώ μετά από σύντομη παύση οι «κανονιέρηδες» σε μια δύσκολη μονομαχία αποδείχθηκαν ισχυρότεροι από την Μπόρνμουθ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 2:1. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» είναι ήδη με το ένα πόδι στα πλέι-οφ, για να εγγυηθούν τη θέση στους 32 οι Λονδρέζοι θα ικανοποιηθούν με ισοπαλία την Πέμπτη.

Πρόβλεψη

Η Βόρσκλα στην έδρα της έχασε δύο φορές στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο προφανώς στενοχώρησε πολύ τους παίκτες της ομάδας από Πολτάβα. Την επόμενη Πέμπτη η ομάδα του Sachko έχει την ευκαιρία να λάβει τουλάχιστον μερική ικανοποίηση για τις τελευταίες αποτυχίες, μη χάνοντας από την Άρσεναλ εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *