The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Ιρλανδία εναντίον Αυστρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

N.Ireland-Austria-18.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Β Όμιλος 3 – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Windsor Park, Μπέλφαστ

Δυστυχώς ο αγώνας της Βόρειας Ιρλανδίας εναντίον Αυστρία μεταμορφώνεται σε μια τυπική διαδικασία, επειδή τα πάντα στον όμιλο 3 της Λιγκ B είναι ήδη σαφές: οι Βόσνιοι είναι πρώτοι, η εθνική Αυστρίας παίρνει τη δεύτερη θέση στο γκρουπ και η Βόρεια Ιρλανδία υποβαθμίζεται στη Λιγκ Γ, το μόνο ερώτημα είναι με πόσους βαθμούς στο ενεργητικό.

Προς το παρόν μηδέν

Πριν από την τελική ημέρα αγωνιστικής η εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας έχει μηδέν βαθμούς και διαφορά τερμάτων 1:5. Οι νησιώτες έχασαν τρεις από τους τρεις αγώνες στο νέο τουρνουά της ΟΥΕΦΑ και, εντελώς άξια αφήνουν τη δεύτερη στη δύναμη λιγκ. Ίσως η Βόρεια Ιρλανδία να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση, διότι στην επόμενη κλήρωση αυτή η ομάδα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί για τα πλέι-οφ σε λιγότερο ισχυρή λιγκ.

Δεν μου άρεσαν

Η εθνική ομάδα της Αυστρίας στα προηγούμενα προκριματικά είχε προκριθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο έδειξε αρκετά καλό, και το σημαντικότερο, αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, και πού εξαφανίστηκαν όλα στο Πρωτάθλημα Εθνών; Οι αντίπαλοι των “αετών” δεν ήταν ΤΟΠ ομάδες: η Βοσνία και η Βόρεια Ιρλανδία, αλλά στους τρεις αγώνες που ήδη παίχτηκαν, οι Αυστριακοί κατάφεραν να σημειώσουν μόνο ένα γκολ εναντίον των αντιπάλων τους. Με τέτοιες επιδόσεις δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσουν στον όμιλο. Δυστυχώς για τους οπαδούς της εθνικής ομάδας της Αυστρίας πρέπει να πούμε ότι η Λιγκ Β στο Πρωτάθλημα Εθνών είναι η μέγιστη για αυτή τη ομάδα αυτή τη στιγμή.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας θα προσπαθήσει να σκοράρει τουλάχιστον στον τελευταίο γύρο, ενώ το προπονητικό επιτελείο της Αυστρίας στο επόμενο παιχνίδι έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί με την ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *