The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Σαιντ Ετιέν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Сент-Этьен-12.12b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Θ – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φολκσβάγκεν

Όταν οι εκπρόσωποι γειτονικών χωρών παίζουν σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, κατά κανόνα, γίνονται αρκετά σοβαρές συναντήσεις. Έτσι την Πέμπτη στο παιχνίδι μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Σαιντ Ετιέν στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ δε θα βαρεθείτε. Ποιος θα κερδίσει αυτή τη σύγκρουση, Γερμανοί ή Γάλλοι; Οι αναλυτές μας μοιράζονται την πρόβλεψή τους για τον αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου 2019 με τους αναγνώστες του δικτυακού τόπου δωρεάν.

Η Βόλφσμπουργκ έχει πέσει αισθητά προς το χειμώνα

«Οι λύκοι» για πολύ καιρό είχαν ευχάριστη θέση ως μία από τις λίγες ομάδες από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες που απέφυγε ήττα αυτή τη σεζόν. Τον Γκλάνσερ, ο οποίος ήρθε από το αυστριακό LASK το καλοκαίρι, δεν κουράζονταν να επινεύουν. Αλλά μετά από μακρά άνοδο, υπήρξε παρατεταμένη παρακμή. Οι νίκες στα τέλη Νοεμβρίου επί της Άιντραχτ Φραγκφούρτης και της Αλεξάνδρεια, που διέκοψαν τη σειρά από 4 ήττες και 7 αγώνες χωρίς νίκη, δεν άλλαξαν την κατάσταση. Μετά από αυτό η Βόλφσμπουργκ έχασε και από τη Βερντερ και από την Φράιμπουργκ, γι’ αυτό κατέβηκε στην μέση της βαθμολογίας, στην 9η θέση. Σε τέτοιες συνθήκες το Γιουρόπα Λιγκ παραμένει χώρος για να ξεφύγει. Εκεί βέβαια νίκησε μόνο την ουκρανική Αλεξάνδρεια, αλλά υπήρξαν ισοπαλίες με τη Σαιντ Ετιέν, και αυτό ήταν αρκετό για να εξασφαλιστούν τα πλέι-οφ. Τι θα αποφασίσει τώρα ο Γκλάνσερ, να βγάλει τη βάση ή καλύτερα, με επικεφαλής τον Wegorst, να ξεκουραστούν τα παιδιά  πριν την υποδοχή του ηγέτη της Μπουντεσλίγκα, Μπορούσια (Μενχενγκλάντμπαχ);

Η Σαιντ Ετιέν μπορεί να επικεντρωθεί στην απόδοση στο γαλλικό πρωτάθλημα

Οι «Stefanua» έπαιξαν καλά στο τελευταίο πρωτάθλημα, όταν μάλιστα υπαινίχθηκαν αξιώσεις για να αγωνιστούν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα όμως δεν δούλεψε από την αρχή, και ήδη στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Claude Puel κλήθηκε στη θέση προπονητή. Με αυτόν υπάρχει πρόοδος, αλλά στους τελευταίους 3 γύρους της Λιγκ 1, η ομάδα έχασε δύο φορές. Μπορεί να έχουν παρέμβει τα φορτία στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα τελειώσουν σύντομα. Οι Γάλλοι πρόωρα ολοκλήρωσαν τον αγώνα για τα πλέι-οφ. Έχασαν μόνο μία φορά, από τη Γάνδη εκτός έδρας, 2-3. Αλλά τι μπορεί να φιλοδοξεί ο σύλλογος ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει εναντίον νεοφερμένου από την Ουκρανία; Και τις δύο φορές σε αυτές τις συναντήσεις οι «Stefanua» άνοιξαν σκορ, αλλά αφήνανε τον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Και στο Λβιβ, στον 4ο γύρο, οι παίκτες του Vladimir Sharan έκαναν καμ μπεκ από το 0-2, ξεκινώντας από το 84ο λεπτό.

Πρώτη συνάντηση

Ο Kolodzeichak και ο William ήδη μέχρι το 15ο λεπτό έκανα το σκορ 1-1. Αλλά κανένας άλλος δεν σκόραρε στις 3 Οκτωβρίου.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο αυτός ο αγώνας θα προκαλέσει πολλά συναισθήματα στους αντιπάλους, αποφάσισαν τα πάντα για τον εαυτό τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Απομένει μόνο να «δείξουν το υποχρεωτικό πρόγραμμα». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *