The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolfsburg-Schalke-25.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αρένα Φολκσβάγκεν

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ποιος είναι το φαβορί του αγώνα;

Σε αυτό το παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν προτίμηση στους φιλοξενούμενους. Η Σάλκε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν πήρε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα και προκρίθηκε στο Champions League. Σε αυτό το ποδοσφαιρικό έτος ξεκίνησε με τη νίκη του Κύπελλο επί της Σβάινφουρτ με σκορ 2:0. Στο γερμανικό πρωτάθλημα οι “βασιλικοί μπλε” δε χάνουν εδώ και πέντε συνεχόμενους αγώνες, σημειώνοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Και από τις 12 τελευταίες συναντήσεις του εθνικού πρωταθλήματος έχασαν μόνο μία, σημειώνοντας εννέα νίκες και σε επτά παιχνίδια παίζοντας στο μηδέν. Εκτός έδρας η Σάλκε κέρδισε τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια, χάνοντας μόνο μία φορά. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται την επιτυχημένη σειρά της, η οποία έχει 14 εκτός έδρας αγώνες στη Μπουντεσλίγκα.

Η Βόλφσμπουργκ την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη ζώνη των πλέι-οφ και ήταν στα πρόθυρα του υποβιβασμού, αλλά νίκησε στο σύνολο των δύο αγώνων τη Χόλσταϊν Κίελ και διατήρησε τη θέση στην ελίτ. Αυτή τη σεζόν οι “λύκοι” νίκησαν στον αγώνα κυπέλλου την Έλβερσμπεργκ με σκορ 1:0. Στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα έχουν κερδίσει μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και μόλις δύο νίκες στους τελευταίους 14 αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος, χάνοντας οκτώ φορές και τέσσερις φορές παίζοντας ισοπαλία. Στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ κέρδισε μόνο ένα από τα τελευταία εννέα ματς στο πρωτάθλημα, χάνοντας πέντε φορές. Σε οκτώ από τα εννέα παιχνίδια έχασε τουλάχιστον ένα γκολ.

Πώς έπαιζαν μεταξύ τους Βόλφσμπουργκ –Σάλκε;

Την περασμένη σεζόν η Σάλκε δεν κατάφερε να νικήσει τη Βόλφσμπουργκ στο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος, η συνάντηση έληξε με σκορ 1:1, αλλά δύο φορές τη νίκησε μετά από αυτό –  1:0 εντός έδρας στο Κύπελλο και 1:0 εκτός στην Μπουντεσλίγκα. Ο όμιλος από το Γκελζενκίρχεν δεν χάνει από τη Βόλφσμπουργκ εδώ και έξι παιχνίδια στη σειρά, νικώντας πέντε από αυτά. Και από δέκα προηγούμενες συναντήσεις εναντίον της, κέρδισε επτά και έχασε μόνο μία φορά. Τους τελευταίους δύο αγώνες εκτός έδρας εναντίον Βόλφσμπουργκ η Σάλκε κέρδισε με ελάχιστο σκορ 1:0.

Πρόβλεψη για τον αγώνα

Οι αναλυτές της ιστοσελίδας μας πιστεύουν ότι η Σάλκε θα κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι, χωρίς να χάσει ούτε μία μπάλα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *