The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-РБЛейпциг-16.01b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021, 4:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Βόλφσμπουργκ. Στάδιο Volkswagen Arena

Ο κεντρικός αγώνας του δέκατου έκτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Βόλφσμπουργκ, όπου ο ομώνυμος σύλλογος θα δοκιμάσει τη δύναμη της ΡΜ Λειψίας.

Βόλφσμπουργκ

Στις προηγούμενες εντός έδρας συναντήσεις της η Βόλφσμπουργκ ήταν ισχυρότερη από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης (2:1) και τη Στουτγκάρδη (1:0). Ενώ εκτός έδρας σημειώθηκαν ήττες από την Μπάγερν Μονάχου (1:2), την Μπορούσια Ντόρτμουντ (0:2) και ισοπαλία με την Ούνιον Βερολίνου (2:2). Τώρα οι «λύκοι» βρίσκονται σε μια αρκετά αποδεκτή έκτη θέση με 25 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 22:17.

ΡΜ Λειψίας

Οι δείκτες της ΡΜ Λειψίας είναι οι εξής: δεύτερη θέση, 31 πόντοι και διαφορά τερμάτων 26:12. Στην τρέχουσα εκστρατεία οι Red Bulls ενεργούν πολύ πιο ρεαλιστικά από ό, τι ένα χρόνο νωρίτερα. Ως αποτέλεσμα, οι πρόσφατες αναμετρήσεις με τους Βέρντερ Βρέμης (2:0), Χόφενχαϊμ (1:0), Κολωνία (0:0), Στουτγκάρδη (1:0) και Ντόρτμουντ (1:3).

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ δεν έχασε ποτέ ακόμα στην έδρα της και η σημερινή ΡΜ Λειψία δεν είναι και τόσο απολύτως ανίκητη ομάδα. Πιστεύω οι γηπεδούχοι θα επιβάλουν αξιόλογο αγώνα στο φαβορί του ζευγαριού και θα συνεχίσουν το επιτυχημένο τους σερί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Βόλφσμπουργκ δε θα χάσει με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *