The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-БоруссияД-24.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φολκσβάγκεν

Η Μπουντεσλίγκα πλησιάζει στο τέλος της, όλα είναι ξεκάθαρα με την πρωταθλήτρια, ενώ με τους τέσσερις πρώτους το ερώτημα παραμένει ανοιχτό. Γι’ αυτό ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Ντόρτμουντ. Πώς θα τελειώσει η μάχη των άμεσων ανταγωνιστών;

Στους «λύκους» έχει μείνει λίγο να αντέξουν

Η Βόλφσμπουργκ έχει εξαιρετικές πιθανότητες να φτάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, το κύριο πράγμα για τον σύλλογο είναι να μην αποτύχει το τέλος. Οι «λύκοι» καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στην κατάταξη, η διαφορά από την δεύτερη Άιντραχτ Φραγκφούρτης είναι μόνο ένα βαθμό, αλλά το βασικό είναι ότι το χάντικαπ μπροστά από την πέμπτη Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι 5 βαθμοί. Δηλαδή, η νίκη στην επερχόμενη μάχη στην ουσία διατηρεί θέση για την ομάδα στο πρώτο κουαρτέτο. Στον τελευταίο γύρο η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να νικήσει τη Στουτγκάρδη 3:1, πριν από αυτό σημειώθηκαν ήττες από την Μπάγερν Μονάχου 2:3 και Άιντραχτ Φραγκφούρτης 3:4. Μόνο ένας παίκτης θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού.

Οι «σφίγγες» προσπαθούν ακόμα να φτάσουν τους ανταγωνιστές τους

Για την Ντόρτμουντ η απώλεια του Champions League θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για το κύρος και τον προϋπολογισμό. Προς το παρόν οι «σφίγγες» αγωνίζονται ακόμα για το τόπ-4, η διαφορά από το οποίο είναι 4 βαθμοί. Εάν καταφέρουν να νικήσουν τη Βόλφσμπουργκ, τότε η διαφορά από τον αντίπαλο θα μειωθεί έως δύο βαθμούς, και αυτό είναι ήδη μια σοβαρή ίντριγκα. Ακόμα κι αν οι «σφίγγες» κερδίσουν το Γερμανικό Κύπελλο, αυτή η αποζημίωση δεν θα είναι αρκετή για να φωτίσει την απογοήτευση της απώλειας του Champions League. Ο σύλλογος έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε την Ούνιον Βερολίνου 2:0.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές αντιπαραθέσεις αυτών των συλλόγων, οι «σφίγγες» κυριαρχούν, δεν χάνουν από τον αντίπαλο οκτώ αγώνες στη σειρά, ενώ η Βόλφσμπουργκ δεν κερδίζει 12 αγώνες στη σειρά. Στον πρώτο γύρο η Ντόρτμουντ κατάφερε να νικήσει τους «λύκους» με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, από την οποία εξαρτώνται πολλά. Η Ντόρτμουντ χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε κόστος, αλλά η Βόλφσμπουργκ θα ικανοποιηθεί και με ισοπαλία. Συμφωνούμε ότι οι φιλοξενούμενοι εδώ έχουν περισσότερες πιθανότητες για την τελική επιτυχία, οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη των «σφιγγών» με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *