The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη αγώνα

Soccer Football - Bundesliga - Borussia Dortmund v Schalke 04 - Signal Iduna Park, Dortmund, Germany - May 16, 2020 Dortmund's Erling Braut Haaland down injured, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Martin Meissner/Pool via REUTERS  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Volkswagen Arena

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου δεν είναι σε θέση να διαλέγουν από τους αγώνες, η συνάντηση όπως Βόλφσμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ θα ήταν ενδιαφέρουσα ούτως ή άλλως.

Οι «λύκοι» προσπαθούν να προσκολληθούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Μετά το διάλειμμα η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να νικήσει την Άουγκσμπουργκ 2:1. Αυτή η νίκη επέτρεψε στους λύκους να ανέβουν στην έκτη θέση, η οποία τους επιτρέπει να παίξουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Πιο πάνω ο σύλλογος δεν μπορεί να ανέβει με τίποτα· υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά από τους πρώτους πέντε. Ο σύλλογος εξακολουθεί να παίζει στο Europa League, όπου στους 16 έχασε στην έδρα του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με σκορ 1:2. Στην Μπουντεσλίγκα οι «λύκοι» έχουν να χάσουν σε επτά συνεχόμενες περιοδείες. Πολλοί παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών: William, Gerhardt, Gilavogi, Karamoko, Camacho.

Οι «σφίγγες» θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη σειρά τους

Η Ντόρτμουντ βγήκε αποτελεσματικά από τις αναγκαστικές διακοπές, έχοντας κερδίσει το ντέρμπι του Ρουρ εναντίον της Σάλκε με σκορ 4:0, σημείωσε το γκολ του και ο Έρλινγκ Ολάντ, τον οποίον κυνηγούν οι πλουσιότεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Οι «σφίγγες» είναι δεύτερες στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου. Νικηφόρο σερί των παικτών του Λισιέν Φαβρ έφτασε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει επίσης πολλές απώλειες προσωπικού, λόγω τραυματισμών δεν θα παίξουν: Royce, Witzel, Emre Jan, Zagada και Schulz. Τέτοια Μπορούσια είναι δύσκολο να σταματήσει, στις «σφίγγες» αρέσει να επιτίθενται πολύ και να συντρίβουν τους αντιπάλους τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές συναντήσεις ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της ομάδας του Ντόρτμουντ, η Βόλφσμπουργκ δεν μπορεί να σκοράρει σε αντίπαλο σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας του πρώτου γύρου τελείωσε με τη νίκη των «σφιγγών» με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Με την προϋπόθεση ότι οι αντίπαλοι παίζουν χωρίς θεατές, οι «σφίγγες» είναι φυσικά ξεκάθαρο φαβορί. Η Ντόρτμουντ μπορεί ακόμα να καλύψει τη διαφορά με την Μπάγερν Μονάχου και θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για αυτό. Όχι λιγότερο κίνητρο έχει και η Βόλφσμπουργκ, η οποία προσπαθεί να κερδίσει θέση στην ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Περιμένουμε ανταγωνιστική μονομαχία, αλλά παίρνουμε τη σαφή νίκη των «σφιγγών». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *