The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μοναχού: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolfsburg-BayernMunich-17.02

Μπουντεσλίγκα

“VOLKSWAGEN ARENA”, Βόλφσμπουργκ

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 23ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η Βόλφσμπουργκ θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μοναχού στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι το 2018 μόνο κερδίζουν. Με τη σειρά τους οι “λύκοι” δείχνουν ασταθή αποτελέσματα, βρίσκονται σε επικίνδυνη εγγύτητα από τη ζώνη υποβιβασμού.

Στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα

Όχι πολύ καιρό πριν η Βόλφσμπουργκ έπαιξε στο Champions League και τώρα οι “λύκοι” είναι μόνο μεσαίοι παίκτες της γερμανικής ποδοσφαιρικής ελίτ με κίνδυνο να πέσουν στην 2η Μπουντεσλίγκα. Στους τελευταίους πέντε αγώνες οι “λευκό-πράσινοι” κατόρθωσαν να κερδίσουν μόνο μία φορά, στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον Ανόβερο. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας καταγράφηκαν  ήττες από την Άιντραχτ, Σάλκε και Βέρντερ, μια ισοπαλία με τη Στουτγάρδη. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση, έχοντας 24 βαθμούς στο ενεργητικό τους, που είναι τρεις μονάδες περισσότεροι από τη Μάιντς, η οποία βρίσκεται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων.

Ηγέτης

Η Μπάγερν Μοναχού συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της σε όλα τα γερμανικά εγχώρια τουρνουά. Μετά από 22 γύρους στην Μπουντεσλίγκα οι “κόκκινοι” βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 56 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 18 μονάδες περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη την ΡΜ Λειψίας. Εκτός έδρας οι Νότιοι στο γερμανικό πρωτάθλημα έπαιξαν 11 παιχνίδια, όπου σημείωσαν οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 19:8.

Πρόβλεψη

Αποτελεσματικότητα της Μπάγερν Μοναχού ποικίλλει σημαντικά σε εντός και εκτός έδρας αγώνες, επιπλέον, η Βόλφσμπουργκ χάνει σχετικά λίγο στο δίχτυο της, σίγουρα οι «λύκοι» θα βάλουν το «λεωφορείο» μπροστά στους παίκτες της Μπάγερν Μοναχούς. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το συνδυασμένο στοίχημα στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Μπάγερν Μοναχούς + σύνολο κάτω από 4.5 με απόδοση 1,66.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *