The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Майнц-22.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022, 9:30 μ.μ.

Αρένα Φολκσβάγκεν

Η τριακοστή πρώτη αγωνιστική της Bundesliga θα ξεκινήσει με αγώνα στο Βόλφσμπουργκ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τη Μάιντς.

Βόλφσμπουργκ

Τον περασμένο μήνα η Βόλφσμπουργκ μπορεί να καυχηθεί μόνο για την νίκη επί της Αρμίνια (4:0), ενώ σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν ήττες από Φράιμπουργκ (2:3), Μπάγερ (0:2), Άουγκσμπουργκ (0:3) και Ντόρτμπουντ (1:6). Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με τέτοιο ρυθμό οι «λύκοι» έπεσαν στη δέκατη τρίτη θέση με 34 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 34:51.

Μάιντς

Οι επιδόσεις της Μάιντς είναι λίγο πιο σταθερές: ένατη θέση, 39 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 43:36. Εξάλλου, μετά τον θρίαμβο επί της ίδιας Αρμίνια (4:0), οι παίκτες της Μάιντς σημείωσαν τέσσερις συνεχόμενες αστοχίες σε μονομαχίες με Γλάντμπαχ (1:1), Άουγκσμπουργκ (1:2), Κολωνία (2:3) και Στουτγάρδη ( 0:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεφύγει από τον κίνδυνο υποβιβασμού και πλέον απλώς ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα συνεχίσουν να ενεργούν το ίδιο χαλαρά στην άμυνα, σίγουρα θα δούμε μια ανταλλαγή εύστοχων σουτ. Η δωρεάν  μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *