The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Γάνδη: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 7 Νοεμβρίου 2019

Вольфсбург-Гент-07.11b

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Θ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φολκσβάγκεν

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Γιουρόπα Λιγκ η γερμανική Βόλφσμπουργκ θα συναντηθεί με τη βελγική Γάνδη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 07/11/2019 στις 10:00 μμ. στο Αρένα Φολκσβάγκεν.

Βόλφσμπουργκ

Η γερμανική Βόλφσμπουργκ παίζει εξαιρετικά σταθερά αυτή τη σεζόν, αλλά ταυτόχρονα χάνει βαθμούς και συχνά παίζει ισοπαλία. Πρόσφατα, η ομάδα έλαβε την πρώτη ήττα σε όλα τα πρωταθλήματα από την ΡΜ Λειψίας στο γερμανικό Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα οι Γούλβες τα πάνε περίφημα, όπως και στην Γιουρόπα Λιγκ, όπου κρατούν την πρώτη θέση. Η Βόλφσμπουργκ νίκησε την Αλεξάνδρεια (3:1) και στη συνέχεια έπαιξε ισοπαλία με την Σεντ Ετιέν (1:1) και την Γάνδη (2:2).

Γάνδη

Η Γάνδη στο πρωτάθλημα του Βελγίου βρίσκεται στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και κρατιέται πολύ καλά λόγω των λεγεωνάριων David και Yaremchuk. Η ομάδα δείχνει τον εαυτό της επίσης με βεβαιότητα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μόνο λόγω της διαφοράς των τερμάτων είναι κατώτερη από τη Βόλφσμπουργκ. Σε πρόσφατους αγώνες η Γάνδη νίκησε την Σεντ-Ετιέν (3:2), έπαιξε ισοπαλία με την Αλεξάνδρεια (1:1) και τη Βόλφσμπουργκ (2:2).

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ παίζει αξιόπιστα στην έδρα της και σπάνια χάνει περισσότερα από ένα γκολ, εκτός από τον τελευταίο αγώνα γερμανικού κυπέλλου. Στα υπόλοιπα οι λύκοι επικεντρώνονται στην άμυνα και την αντεπίθεση. Η Γάνδη είναι απίθανο να προσπαθήσει να πάρει αμέσως τον έλεγχο στο παιχνίδι εκτός έδρας, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε πολλά γκολ στην επερχόμενη μονομαχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *