The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Βέρντερ Βρέμης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Werder Bremen gegen den VfL Wolfsburg

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Βόλφσμπουργκ. Στάδιο Volkswagen Arena

Ο ένατος γύρος της Μπουντεσλίγκα ξεκινά με τον αγώνα μεταξύ των ασυμβίβαστων Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης.

Βόλφσμπουργκ

Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Βόλφσμπουργκ νίκησε την Αρμίνια 2:1, τη Χόφενχαϊμ 2:1 και τη Σάλκε 2:0, καθώς έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την Γλάντμπαχ και 1:1 με την Χέρτα Βερολίνου. Και γενικά, στο τρέχον πρωτάθλημα, οι Λύκοι δεν γνωρίζουν την πίκρα της ήττας. Τώρα βρίσκονται στην έκτη θέση με 14 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 9:5.

Βέρντερ Βρέμης

Η Βέρντερ Βρέμη, που παραλίγο να αποκλειστεί στην τελευταία εκστρατεία, είναι πλέον σταθερά εδραιωμένη στη μέση της κατάταξης. Τον περασμένο μήνα οι Μουσικοί με τη σειρά έπαιξαν ισοπαλία με τους Φράιμπουργκ (1:1), Χόφενχαϊμ (1:1), Άιντραχτ (1:1), Κολωνία (1:1) και Μπάγερν Μονάχου (1:1). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα ένατη θέση με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:10.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, σκοράρουν και παραδέχονται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, αλλά το κάνουν με δόσεις. Η πρόβλεψή μου είναι: η προσωπική συνάντηση Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης θα μας χαρίσει τη μέτρια απόδοση. Το στοίχημα: ακριβής αριθμός των γκολ είναι από 2 έως 3 με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *