The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Άιντραχτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Айнтрахт-30.05b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Volkswagen Arena

Το Σάββατο το Βόλφσμπουργκ θα φιλοξενήσει τον εικοστό ένατο γύρο της Μπουντεσλίγκα, στον οποίο η τοπική ομάδα θα παίξει εναντίον της Άιντραχτ. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα.

Βόλφσμπουργκ

Μετά από είκοσι οκτώ παιχνίδια η Βόλφσμπουργκ σημείωσε 42 βαθμούς με διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στους 40:34 και σταθεροποιήθηκε στην έκτη θέση του τουρνουά. Γενικά, οι λύκοι είναι σε καλή κατάσταση. Πράγματι, εκτός από την αποτυχία 0:2 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μπορούν να καυχηθούν για εξαιρετικά αποτελέσματα σε μονομαχίες με την Μπάγερ (4:1), Άουγκσμπουργκ (2:1), ΡΜ Λειψίας (0:0) και Ουνιόν Βερολίνου (2:2).

Άιντραχτ

Πριν από ένα χρόνο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αγωνιζόταν για να ολοκληρώσει τη σεζόν στην κορυφή-4, και τώρα είναι μόνο η δέκατη τέταρτη με 29 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 44:52, μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Την παραμονή οι «αετοί» έπαιξαν ισοπαλία 3:3 με την Φράιμπουργκ, διακόπτοντας μια μακρά σειρά των ηττών, κατά την οποία σημειώθηκαν ήττες από την Μπάγερν Μονάχου (2:5), την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (1:3), την Λεβερκούζεν (0:4) και την Ουνιόν Βερολίνου (1:2).

Πρόβλεψη

Προς το παρόν η Βόλφσμπουργκ φαίνεται πολύ πιο σοβαρή από την Άιντραχτ, είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί την κρίσιμη κατάσταση άμυνας των φιλοξενούμενων. Πιστεύω ότι οι «αετοί» θα χάσουν και πάλι τουλάχιστον δύο φορές, συνεχίζοντας έτσι την παρακμή τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: προσωπικό σύνολο της Βόλφσμπουργκ είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *