The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Боливия-Бразилия-30.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, 1:30 π.μ.

Μαρακανά

Την Πέμπτη ξεκινά επιτέλους νέο «παράθυρο» προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Λίγο αργότερα από άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, ξεκινά την άνοιξη και η Νότια Αμερική. Η Βραζιλία θα παίξει πρώτη, ηγέτης της τοπικής πρόκρισης φιλοξενεί τη Χιλή. Έχουν ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι στο Ρίο ντε Τζανέιρο;

Η Βραζιλία ελπίζει να αποδειχθεί επιτέλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο φέτος

Η «Selesao» είναι 5 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια. Όμως μετά από άλλη μια επιτυχία, το 2002, όταν καταγραφικέ το στάτους της «5 φορές πρωταθλήτρια», δεν σημειώθηκαν σαφείς επιτυχίες εν συνεχεία. Τρεις φορές ο αγώνας έληξε στα προημιτελικά. Η 4η θέση το 2014 είναι ακόμη περισσότερο αποτυχία, με μια συντριπτική ήττα από τους Γερμανούς στους ημιτελικούς. Δεν ήταν δυνατό να σημειωθεί μια σημαντική πρόοδο υπό τον Τίτο, στη Ρωσία. Ωστόσο, ο τεχνικός παρέμεινε, τόσο τότε όσο και μετά την ήττα στο Κόπα Αμέρικα το περασμένο καλοκαίρι. Από την άλλη, αυτός ο μάνατζερ έχει ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών, από ένα ζευγάρι εξαιρετικών τερματοφυλάκων Άλισον – Έντερσον μέχρι τον Νεϊμάρ στα άκρα. Η μετάβαση στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ήδη εξασφαλισμένη εδώ και καιρό. Μπορεί να εξασκεί την ομάδα για ταξίδι στο Κατάρ, είναι αξιοσημείωτο πόσο λίγοι είναι οι υποψήφιοι νεοφερμένοι.

Η Χιλή, μετά από κάθε αστοχία, κινδυνεύει να αποχαιρετήσει τις ελπίδες για το Κατάρ

Η «La Roja» σχετικά πρόσφατα θεωρούταν μια από τις καλύτερες ομάδες της περιοχής. Και το επιβεβαίωνε, αν όχι με ένα λαμπερό παιχνίδι, πρώτα απ’ όλα, με το αποτέλεσμα: κάμποσες νίκες στο Copa America, συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αλλά ήδη το 2018, ο Alexis Sanchez και η παρέα του δεν κατάφεραν να φτάσουν στο «ρωσικό» τουρνουά. Φυσικά, υπήρχαν ελπίδες για εκδίκηση τώρα. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φως. Λιγότερες νίκες από ήττες, 6 στα 7, αρνητική διαφορά τερμάτων. Ως αποτέλεσμα, πριν από τον καθοριστικό γύρο του Μαρτίου, οι παίκτες του Martin Lasarte με 19 βαθμούς μετά από 16 αγώνες βρίσκονται στην 6η θέση, 2 βαθμούς πίσω από το Περού, τον πλησιέστερο γείτονα από πάνω και 3 βαθμούς πίσω από την Ουρουγουάη. Ως αποτέλεσμα, η ήττα στο Ρίο μπορεί να βάλει τέλος στη φιλοδοξία να πάει στο πρωτάθλημα. Δεν είναι περίεργο που έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν όλοι οι καλύτεροι, αλλά θα είναι αρκετές οι προσπάθειές τους;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βραζιλία μετά το 2000 έχασε από τους Χιλιανούς μόνο μία φορά, αν και έπαιξε, φυσικά, κανονικά. Οι 3 τελευταίοι αγώνες έφεραν μόνο νίκες στη Βραζιλία.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Βραζιλία είναι το απόλυτο φαβορί. Όμως, αν θυμηθούμε ότι κέρδισε και τα δύο ματς το 2021 με το ίδιο σκορ 1-0, αξίζει να ποντάρεις στο under 2,5 με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *