The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Σερβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия-Сербия-24.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Lusail Stadium

Η Βραζιλία θεωρείται ένα από τα κύρια, ή ακόμα και το κύριο, φαβορί οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Και τώρα θα είναι σοβαρή διεκδικήτρια της νίκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ξεκινάει όμως εκεί πιο αργά από όλους, μόλις την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει τον αγώνα της με τη Σερβία. Θα κάνουν οι Pentacampeons ένα καλό, σίγουρο πρώτο βήμα; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι έτοιμη μια αναλυτική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 24 Νοεμβρίου 2022.
Η Βραζιλία δεν έχει καταφέρει να αναπληρώσει τη συλλογή της από «χρυσό» εδώ και 2 δεκαετίες
Οι Pentacampeons, αν κρίνουμε από το όνομά τους, είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα που έχει έρθει ποτέ σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αλλά μετά τον 5ο τίτλο, που κατακτήθηκε το 2002, ακολούθησαν μόνο αποτυχίες. Τυπικά, το καλύτερο αποτέλεσμα μετά ήταν ο «σπιτικός» ημιτελικός, το 2014, αλλά στην πραγματικότητα ήταν απίστευτη ντροπή, 1-7 από τους Γερμανούς. Τα υπόλοιπα τουρνουά ολοκληρώθηκαν τις τελευταίες 2 δεκαετίες στους προημιτελικούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά την ήττα από το Βέλγιο πριν από 4 χρόνια, ο Τίτε διατήρησε τη θέση του, όπως και μετά την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό του τελευταίου Κόπα (επίσης στο σπίτι!). Ας δούμε αν θα δικαιολογηθεί μια τέτοια σταθερή εμπιστοσύνη.
Η Σερβία προσπαθεί να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος
Οι «Νότοι» έχουν προκριθεί και στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά ήδη αφού πήραν το εισιτήριο, ο Muslin, ο οποίος το πέτυχε, για κάποιο λόγο δεν ικανοποίησε τους αξιωματούχους. Ένας έμπειρος προπονητής αντικαταστάθηκε από έναν αρχάριο σε αυτόν τον ρόλο Krstaich και ουσιαστικά απέτυχε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο καθοριστικό κομμάτι της επόμενης πρόκρισης. Η νέα άνοδος για την εθνική ομάδα ξεκίνησε μόλις πέρυσι, όταν επικεφαλής της έγινε ο ντόπιος θρύλος, ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Οι «Pixie» με τους παίκτες του κέρδισαν τον προκριματικό τους όμιλο, αφήνοντας την ίδια την Πορτογαλία στη 2η θέση. Και ήδη το 2022, οι «αετοί» είχαν καλή απόδοση στο Πρωτάθλημα Εθνών. Έχοντας καθυστερήσει στην αρχή, στο τέλος πέτυχαν 13 βαθμούς σε αγώνες με Νορβηγία, Σλοβενία και Σουηδία και ηγήθηκαν της τετράδας. Τώρα θέλουν κατορθώματα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ευτυχώς, η σύνθεση είναι πολύ δυνατή. Αν και ανάλογα με το τι να τη συγκρίνουμε, σίγουρα όχι με την τρομερή Βραζιλία.
Προηγούμενοι αγώνες
Το 2014, οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους για πρώτη φορά, σε φιλικό αγώνα – και η Βραζιλία κέρδισε ελάχιστα, 1-0. Στο πλαίσιο του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν ήδη διασταυρωθεί σοβαρά και ήδη εδώ το πλεονέκτημα των «πεντακαμπιονικών» αποδείχθηκε πιο εντυπωσιακό, 2-0.
Πρόβλεψη
Θεωρείται ότι ο Νεϊμάρ και η παρέα του θα αντιμετωπίσουν τον πρώτο αντίπαλο στο Κατάρ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αλλά και η Σερβία δεν είναι κακή, οπότε περιμένουμε «over 2,5» (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *