The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Νότια Κορέα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия-Швейцария-28.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.

Stadium 974 – Ras Abu Aboud

Στο πλαίσιο του γύρου των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία θα παίξει με τη Νότια Κορέα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Βραζιλιάνοι αναμένεται να παλέψουν για το τρόπαιο

Οι «πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές» είναι πάντα από τα φαβορί τέτοιων τουρνουά, γιατί η ομάδα τους είναι πάντα δυνατή. Η ομάδα ξεκίνησε με σίγουρη νίκη επί των Σέρβων με σκορ 2:0. Το δεύτερο ματς αποδείχτηκε πιο δύσκολο, αλλά και τους Ελβετούς κατάφεραν να τους πιέσουν καλά 1:0. Αφού ο στόχος πρόκρισης στα πλέι οφ λύθηκε, επομένως, η διάθεση για την τρίτη συνάντηση ήταν εντελώς διαφορετική, οπότε ο Τίτε έβγαλε στο γήπεδο μια πειραματική σύνθεση. Οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να χάσουν στον τελευταίο γύρο από το Καμερούν – 0:1, αλλά ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο. Τρεις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, άλλοι δύο είναι υπό αμφισβήτηση, μεταξύ των οποίων είναι και ο Νεϊμάρ.

Οι Κορεάτες έχουν ισχυρή θέληση

Η Νότια Κορέα δεν είχε εύκολα ματς σε αυτή τη διοργάνωση, στον πρώτο γύρο σημείωσε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Ουρουγουάη – 0:0. Στο δεύτερο παιχνίδι έγινε παιχνίδι με την Γκάνα, όπου οι Κορεάτες έπαιξαν καλύτερα, αλλά στο τέλος έχασαν με σκορ 2:3. Η καθοριστική μάχη ήταν ο τελευταίος γύρος απέναντι στην Πορτογαλία χωρίς κίνητρα, όπου κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη μόλις στο 90+1 λεπτό – 2:1. Η Νότια Κορέα ήταν δεύτερη στον όμιλό της, μπροστά από την Ουρουγουάη μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Η ομάδα δεν έχει απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε επίσημες συναντήσεις, έπαιξαν μόνο πέντε φιλικούς αγώνες, σε τέσσερις απ’ αυτούς έχουν κερδίσει οι Βραζιλιάνοι και μία φορά η Νότια Κορέα. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, όταν οι Νοτιοκορεάτες έχασαν εντός έδρας με σκορ 1:5.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι Βραζιλιάνοι είναι μεγάλα φαβορί, γιατί τα ονόματα των ομάδων δεν συγκρίνονται. Η Νότια Κορέα θα παίξει σίγουρα με το νούμερο δύο και η Βραζιλία θα προσπαθήσει να ενεργήσει όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, χωρίς αστοχίες στην άμυνα. Ποντάρουμε στην επιτυχία των Νοτιαμερικανών με χάντικαπ -1,5 γκολ και απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *