The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Κόστα Ρίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Brazil-CostaRica-22.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 3:00 (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων της Βραζιλίας και της Κόστα Ρίκα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των πέντε φορές πρωταθλητών, οι οποίοι έχασαν βαθμούς στον πρώτο γύρο στον αγώνα εναντίον της Ελβετίας. Η ομάδα του Τίτι δεν σκοπεύει να χάσει κι άλλους βαθμούς, η «Σελεσάο» θα κάνει τα πάντα για να νικήσει με βεβαιότητα τον αντίπαλο.

Φαβορί του Παγκόσμιο κυπέλου

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι φαβορί όχι μόνο του Ομίλου Ε, αλλά γενικά, του τουρνουά που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Ρωσία. Πριν από το Μουντιάλ οι πέντε φορές πρωταθλητές έδειχναν εξαιρετικά αποτελέσματα σε πέντε παιχνίδια στη σειρά, δεν έχασαν στην πύλη τους ούτε μία μπάλα, καταφέρνοντας να κερδίσουν τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Κροατία και την Αυστρία. Το αποτέλεσμα του αγώνα με την ελβετική ομάδα ήρθε ως έκπληξη, ήταν δύσκολο να προβλέψει κανείς ότι «Σελεσάο» θα χάσει και δε θα μπορέσει να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ στους «τραπεζίτες».

Νίκη

Η εθνική Κόστα Ρίκα πριν από τέσσερα χρόνια έπαιξε πολύ καλά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, κατόρθωσε να φτάσει στους προημιτελικούς. Στη Ρωσία ήρθε σχεδόν ίδια ομάδα, αλλά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη, άραγε, όσον αφορά την ταχύτητα και ευκρίνεια, οι εκπρόσωποι του CONCACAF μπορεί να έχουν προβλήματα. Στο πρώτο παιχνίδι με τους Σέρβους η ενδεκάδα της Κόστα Ρίκα ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια κατέβασε τους ρυθμούς, οι Βαλκάνιοι έπαιξαν τακτικά πιο σωστά, δεν αφήνανε να κάνει πολλά ο αντίπαλος και επάξια κέρδισαν 1:0.

Πρόβλεψη

Για την εθνική της Βραζιλίας δεν φτάνει μόνο να κερδίσει, οι πέντε φορές πρωταθλητές πρέπει να βελτιώσουν τη διαφορά τερμάτων, οπότε για την ενδεκάδα του Τίτι μπορούμε να περιμένουμε δραστηριοποίηση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα για τη σίγουρη νίκη της ομάδας από τη Νότια Αμερική μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Βραζιλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *