The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Κολομβία: προγνωστικά για στοίχημα

Колумбия-Бразилия-11.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Κορίνθιανς

Στη Νότια Αμερική η επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα επανέλθει σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη των αγώνων σε άλλα μέρη του κόσμου, απλώς λόγω της πραγματικότητας των ζωνών ώρας, οι περισσότερες από τις συναντήσεις θα πραγματοποιούνται τη νύχτα. Συμπεριλαμβανομένου, ίσως, του κεντρικού αγώνα του επόμενου γύρου, στον οποίο η Βραζιλία θα φιλοξενεί την Κολομβία. Φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της διοργάνωσης, οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται περισσότερο τη νίκη και τους βαθμούς, αλλά τι θα μπορέσουν να δείξουν στο γήπεδο του Σάο Πάολο;

Η Βραζιλία φαίνεται ακόμα πολύ δυνατή

Οι «Pentacampeons» αυτό το φθινόπωρο αντιμετώπισαν περιορισμούς που εισήχθησαν ξαφνικά στην Αγγλία πριν από τους αγώνες του Σεπτεμβρίου.δεν πειράζει, στο τέλος τα καταφέρανε στο πειραματικό σχήμα. Ωστόσο, τελικά, οι αξιωματούχοι σκέφτηκαν «απάντηση» και ματαίωσαν την υποδοχή του βασικού αντιπάλου τους, της Αργεντινής. Ωστόσο, αν και τον Οκτώβριο, η σειρά των νικών στους προκριματικούς αγώνες διακόπηκε, στην Κολομβία κιόλας. Αλλά, σε γενικές γραμμές, αυτό δεν επηρέασε τίποτα σοβαρά. Απλώς, έχοντας νικήσει την Ουρουγουάη με 4-1, οι παίκτες του Τίτε ξεκίνησαν νέο σερί. Παρεμπιπτόντως, αυτή τη φορά το προπονητικό επιτελείο δεν κάλεσε ούτε τον Κλαουντίνο ούτε τον Μάλκολμ, αν και ο Φιρμίνο είναι τραυματίας. Γενικά, το κλιπ ολοκληρώθηκε πλήρως από σίγουρους παίκτες. 1 υποψήφιος πρωτοεμφανιζόμενος, άλλοι 7 δεν έχουν ακόμη δεκαριά παιχνίδια για την εθνική ομάδα και είναι κυρίως επίθεση (Cunha, Anthony, Rafinha, Vinicius Junior).

Η Κολομβία αρπάζει κάθε ευκαιρία να πάει απευθείας στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Οι «καφετζήδες» απέτυχαν στην έναρξη της νέας επιλογής. Αυτό οδήγησε στην αλλαγή του προπονητή στην ομάδα στο νέο ημερολογιακό έτος, ήρθε ο Reinaldo Rueda. Δεν είναι όλα τόσο ομαλά και το 2021, αλλά σταδιακά, με έναν έμπειρο τεχνικό, η φιλόδοξη ομάδα μπόρεσε να γίνει ένας από τους ηγέτες. Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε οι Βραζιλιάνοι ούτε οι Αργεντινοί μπορούν να πιαστούν. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, το στρατηγικό καθήκον είναι να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα για να φτάσουν στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παρεμπιπτόντως, σε 6 αγώνες το φθινόπωρο η εθνική ομάδα έπαιξε ισοπαλίες με ηγέτες της επιλογής και κέρδισε όλους τους άλλους αντιπάλους. Αυτό βοήθησε στην άνοδο στην πολυπόθητη 4η θέση. Αλλά η Ουρουγουάη υστερεί μόνο σε πρόσθετους δείκτες.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κολομβία κατάφερε να κερδίσει τρεις ισοπαλίες με τους Βραζιλιάνους στα τελευταία 4 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και ένα μήνα πριν. Και στο Copa America οι Pentacampeons κέρδισαν 2-1 με γκολ στο 10ο της παράτασης.

Πρόβλεψη

Η Βραζιλία είναι πιο δυνατή και παίζει εντός έδρας. Οπότε σας συνιστούμε να ποντάρετε στην προφανή επιλογή τη νίκη της Βραζιλίας με χάντικαπ -1  και απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *