The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия-Швейцария-28.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.

Stadium 974 – Ras Abu Aboud

Τη Δευτέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής. Αυτή τη φορά ένα από τα βασικά φαβορί, η Βραζιλία, θα παίξει αργότερα απ’ όλους. Και πάλι όμως κόντρα στην εκπρόσωπο της Ευρώπης: μετά τη Σερβία θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι με την ισχυρή Ελβετία. Θα μπορέσουν οι Pentacampions να περάσουν στα πλέι οφ νωρίτερα; Ωστόσο, οι «ουδέτεροι» έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Οι αναλυτές του ιστότοπου έγραψαν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 28 Νοεμβρίου 2022.

Η Βραζιλία δείχνει πειστικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής

Η εθνική Βραζιλίας σκοπεύει ξεκάθαρα να γιορτάσουν την επέτειο της τελευταίας νίκης στο Μουντιάλ του Κατάρ κατακτώντας ένα νέο τρόπαιο. Στους προηγούμενους κύκλους, ήταν επίσης συνεχώς στα φαβορί, αλλά τερμάτισαν, αν όχι στα προημιτελικά, έπαιρναν 1-7 στους ημιτελικούς στο «σπιτικό» Μουντιάλ. Ο Τίτε έχει ήδη την εμπειρία της ήττας από το Βέλγιο πολύ πριν από τον καθοριστικό αγώνα του πρωταθλήματος το 2018. Ωστόσο, παραμένει στη θέση του. Και το παιχνίδι της εθνικής φέτος δείχνει από πού πηγάζει τέτοια εμπιστοσύνη. Το 2-0 με τη Σερβία έγινε η 8η σερί νίκη. Ούτε ο τραυματισμός του Νεϊμάρ δεν επενέβη, ο Ριτσάρλισον ανταπεξήλθε στον ρόλο του σκόρερ, σημείωσε διπλό.

Η Ελβετία παραμένει πιστή στον εαυτό της

Οι «ουδέτεροι» στο σύνολό τους δεν έχουν αλλάξει πολύ μετά την αντικατάσταση του Πέτκοβιτς, ο οποίος εργάστηκε με επιτυχία για μεγάλο χρονικό διάστημα, από τον Yakin. Ο Μουράτ ξεκίνησε ξεπερνώντας τους Ιταλούς στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ναι, υπήρχαν προβλήματα στο Πρωτάθλημα Εθνών, που ξεκίνησε με 3 ήττες, αλλά και εκεί οι Nati μπόρεσαν να διορθώσουν τα πάντα, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν όλους τους αντιπάλους του ομίλου. Και στο Κατάρ ξεκίνησαν με νίκη. Αποδείχτηκε δραματικά από προσωπική άποψη για τον Έμπολο, ο οποίος σκόραρε στο τέρμα της ομάδας της πατρίδας του. Ταυτόχρονα όμως, οι Ελβετοί στο σύνολό τους φαίνονταν όπως πάντα: όχι λαμπρά, αλλά αρκετά ήρεμα, σημείωσαν το τελικό 1-0 με το Καμερούν. Αλλά αυτό είναι μόνο το 1ο βήμα, χρειάζονται ακόμα μια νίκη, είτε τώρα είτε στον 3ο γύρο.

Προηγούμενοι αγώνες

Όμως μέχρι στιγμής υπάρχει απόλυτη ισότητα μεταξύ των ομάδων. Σε φιλικούς αγώνες έχουν από μία νίκη, και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τόσο το 1950 όσο και το 2018, σημειώθηκαν ισοπαλίες!

Πρόβλεψη

Η Βραζιλία είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί του ζευγαριού, αλλά θα είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσει με φόντο την καλά οργανωμένη Ελβετία. Ποντάρουμε στους «ουδέτερους» με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *