The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Βολιβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Brazil-Bolivia-15.06

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από 3

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σίσερο Πομπέου ντε Τολέντο

Τη νύχτα του Σάββατο 15 Ιουνίου, το Αμερικανικό Κύπελλο 2019 ξεκινάει στο Σάο Πάολο και οι εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Βολιβίας θα είναι οι πρώτες που θα παίξουν. Είναι εθνικές πολύ διαφορετικού επιπέδου κι όμως μπορεί άνετα να βγει «ενδιαφέρον» αποτέλεσμα. Οπότε σας συνιστούμε να διαβάζετε την πρόγνωση για τον αγώνα Βραζιλία – Βολιβία.

Οι Βραζιλιάνοι ανέβασαν ρυθμούς

Προς το παρόν, η εθνική ομάδα της Βραζιλίας φαίνεται εκπληκτική, κρίνοντας από τους φιλικούς πριν το τουρνουά. Έτσι, οι παίκτες του Τιτέ ήρεμα νίκησαν τις εθνικές του Κατάρ (2:0) και της Ονδούρας (7: ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και στον αγώνα με τους Κατάριους, οι Βραζιλιάνοι έχασαν το κύριο αστέρι τους, τον Νεϊμάρ. Το αστέρι του ποδοσφαίρου δεν θα παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα λάβει μέρος στο τουρνουά. Αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν, “Selesao” έχει πολύ ισχυρή σύνθεση, η οποία τώρα όχι μόνο σκοράρει πολλά, αλλά και σχεδόν δεν χάνει!

Στερεά ήττα

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Βολιβίας φαίνεται σήμερα πολύ αδύναμη, καθώς η εθνική δεν είχε κάνει καθόλου προετοιμασία για το τουρνουά. Ο μόνος αγώνας πριν το Κύπελλο της Αμερικής ήταν εναντίον της Γαλλίας, και σε εκείνο το ματς οι «πράσινοι» έχασαν ασυμβίβαστα με το σκορ 2:0. Και γενικά, στις 3 τελευταίες συναντήσεις η ενδεκάδα του Eduardo Villegas έχανε “ξηρά”, κάτι που μιλάει για τα προβλήματα στην άμυνα. Και μην ξεχνάτε ότι σε γενικές γραμμές, οι Βολιβιανοί δεν κερδίζουν για τους τελευταίους 7 αγώνες στη σειρά.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι απλά πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα της Βολιβίας από κάθε άποψη, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε ίσο παιχνίδι. Πιθανότατα, τα “selesao” που έχουν ανεβάσει ρυθμούς θα αρχίσουν να κυριαρχούν από τα πρώτα λεπτά και θα ασκούν συνεχώς πίεση στα “πράσινα”. Έτσι, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να ηγούνται στον αγώνα… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βραζιλίας στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *