The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Brazil-CostaRica-22.06

Κόπα Αμέρικα – Ημιτελικός

Estádio Governador Magalhães Pinto, Μπέλο Οριζόντε

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τετάρτης 3 Ιουλίου, ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Αμερικής 2019 θα διεξαχθεί στη βραζιλιάνικη πόλη Μπέλο Οριζόντε, στην οποία θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Είναι η πιο δυνατή πινακίδα σ’ όλο το τουρνουά, οπότε η συνάντηση δεν θα είναι εύκολη. Επομένως, συνιστάται να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία – Αργεντινή.

Προς το παρόν δεν έχανε

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Βραζιλίας φαίνεται καλή, αν και κατά τη διάρκεια του τουρνουά υπήρχαν ερωτήσεις σ’ αυτήν. Στην φάση των ομίλων οι παίκτες του Τίτε κατάφεραν να παίξουν ισοπαλία με τη Βενεζουέλα (0:0), ενώ στους προημιτελικούς με δυσκολία νίκησαν το Περού στη διαδικασία των πέναλτι (0:0 στην κανονική διάρκεια και 4:3 στα πέναλτι). Παρόλα αυτά, και σια τους 4 αγώνες στο τουρνουά Selesao, δεν έχασαν ούτε ένα γκολ, ενώ οι ίδιοι σημείωσαν 8 γκολ (στην πραγματικότητα σε μόλις 2 αγώνες). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος του ηγέτη στην εθνική ομάδα στην απουσία του Νεϊμαρ δοκιμάστηκε όχι από τον Κουτίνιο, αλλά από τον Έβερτον…

Αργεντινοί άρχισαν να “ξυπνούν”

Ταυτόχρονα, η εθνική ομάδα της Αργεντινής απέτυχε στην αρχή του τουρνουά, επειδή μετά από 2 γύρους της ομαδικής σκηνής βρισκόταν στην τελευταία θέση του ομίλου. Δεν είναι περίεργο, γιατί τότε οι Αργεντινοί νικήθηκαν από την Κολομβία (0:2) και έπαιξαν ισοπαλία με την Παραγουάη (1:1). Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Lionel Skaloni συγκεντρώθηκαν και νίκησαν εξουδετέρωσαν την εθνική ομάδα του Κατάρ – 2:0. Προφανώς, αυτή η νίκη έπνιξε τη ζωή στο Albiseleste, επειδή στους προημιτελικούς νίκησαν πανεύκολα την εθνική Βενεζουέλας (2:0). Έτσι τώρα η ομάδα σαφώς πήρε φόρα…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι πολύ ισχυρή, αλλά παίζει μία φορά καλά μία έτσι κι έτσι. Ενώ η εθνική Αργεντινής με κάθε αγώνα αυξάνει ρυθμούς όλο και περισσότερο και ενεργεί ήδη πολύ καλά σε όλα τα μέτωπα. Πιθανότατα, η επικείμενη συνάντηση θα είναι πολύ προσεκτική και όχι πολύ παραγωγική, διότι και οι δύο πλευρές παίζουν πολύ καλά στην άμυνα (τώρα). Κανείς δεν θα ρισκάρει σε έναν τέτοιο αγώνα! Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *