The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία – Αργεντινή. Πρόγνωση για τον αγώνα στις 11/11/16, 1:45 π.μ.

brazil-argentina-11-11

Το Μπέλο Οριζόντε θα φιλοξενεί τον 11ο προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Νότιος Αφρική.

Ο αγώνας μεταξύ των ηγετών τωn προκριματικών και των αιώνιων αντιπάλων τους των φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην έδρα των Βραζιλιάνων.

Βραζιλία

Υπό την καθοδήγηση του Τίτου οι Βραζιλιάνοι βρήκαν το παιχνίδι τους και τώρα έχουν ισχυρό προβάδισμα στην προκριματική καμπάνια. Αν και αρχικά δεν τα πήγαιναν πολύ καλά.

Η κατάσταση έχει διορθωθεί σε πολλά χάρη στα τελευταία αποτελέσματα. Κατάφεραν στη σειρά να κερδίσουν το Εκουαδόρ (3:0), την Κολομβία (2:1), τη Βολιβία (5:0), και τη Βενεζουέλα (2:0). Οι δύο πρώτες εθνικές είναι άμεσοι ανταγωνιστές, έτσι ώστε οι νίκες στους αγώνες με αυτές έχουν βάρος του χρυσού.

Πριν από ένα χρόνο αυτές οι ομάδες έχουν συναντηθεί στο πλαίσιο της πρόκρισης και ο αγώνας στο Μπουένος Άιρες έληξε με ισοπαλία (1:1) με γενικώς ίσιο παιχνίδι. Από τότε οι Αργεντινοί έχουν πέσει σε ασυνήθιστα χαμηλή για τον εαυτό της 6η θέση, ενώ οι Βραζιλιάνοι σημείωσαν τίτλο της πιο αποτελεσματική ομάδας της Νοτιοαφρικάνικης πρόκρισης με 23 γκολ σε 10 αγώνες.

Τη μοναδική ήττα η Βραζιλία υπέστη από τη Χιλή (0:2) στο πρώτο παιχνίδι της τρέχουσας καμπάνας. Μετά από αυτό ήταν 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Αργεντινή

Ο Edgardo Bauza έχει αρκετά προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα ο οπαδοί των “ASBI-Celeste” ενδιαφέρονται για το πώς ο τεχνικός, που έχει τόσο ονομαστή ομάδα των επιθετικών, θα μπορέσει να αυξήσει την απόδοση της ομάδας.

Σε 10 παιχνίδια μόνο 11 γκολ, είναι ένας αξιοπρεπής δείχτης για την ομάδα, που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το Μέσι, Aguero, Lavezzi και Higuain; Επίσης, μην ξεχνάμε τους μέσους στο πρόσωπο του Ντι Μαρία και Banega, οι οποίοι διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Το μόνο πράγμα που η Αργεντινή αποτυγχάνει είναι τα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα όχι μόνο έχασε τρεις τελικούς τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 δεν κατέχει καν προς το παρόν θέση, η οποία δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα μεταβατικά παιχνίδια.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια οι Αργεντινοί έχουν κερδίσει μόνο 2 πόντους, χάρη στις ισοπαλίες με τα αουτσάιντερ Περού (2:2) και Βενεζουέλα (2:2). Στον εντός έδρας αγώνα με την Παραγουάη (0:1) έχουν σαφώς αποδειχθεί ακόμη και τα προβλήματα με την άμυνα της ομάδας.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία – Αργεντινή:

Από το 1990 η Αργεντινή δεν μπορεί να νικήσει τη Βραζιλία εντός έδρας της. Από το 1995 σε 11 αγώνες η ομάδα από την “Ασημένια χώρα” μόλις μία φορά κατάφερε να μην χάσει. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι Αργεντινοί κυριολεκτικά είναι καρφωμένοι επάνω στον τοίχο – ο κίνδυνος να μη περάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την τρέχουσα ασημένια πρωταθλήτρια του κόσμου είναι αρκετά μεγάλος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην αναμέτρηση των αστεριών της Μπαρτσελόνα Neimar και Μέσι, καθώς και των συντρόφων τους, είναι ο Λέο που έχει υπερβατικό κίνητρο.

Προτάσεις για ποντάρισμα:

Αργεντινή δεν θα χάσει για 1,83

Over 2,5 για 2.20


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *