The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βολιβία εναντίον Χιλή: προγνωστικά για στοίχημα

CUIABA, BRAZIL - JUNE 18: Rodrigo Ramallo of Bolivia kicks the ball against Guillermo Maripán of Chile during a group A match between Chile and Bolivia as part of Conmebol Copa America Brazil 2021 at Arena Pantanal on June 18, 2021 in Cuiaba, Brazil. (Photo by Miguel Schincariol/Getty Images)

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου  2022

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ερνάντο Σίλες

Το απόγευμα της Τρίτης, η Λα Παζ θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο αγώνα του δέκατου έκτου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μεταξύ των εθνικών ομάδων της Βολιβίας και της Χιλής.

Βολιβία

Με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 21:32, η Βολιβία βρίσκεται στην όγδοη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη ζώνη πρόκρισης στο Μουντιάλ. Παράλληλα, οι «πράσινοι» βελτίωσαν τη θέση τους κερδίζοντας το Περού (1:0), την Παραγουάη (4:0) και την Ουρουγουάη (3:0). Σημείωσαν ήττες 0:3 από το ίδιο Περού και 1:4 από τη Βενεζουέλα.

Χιλή

Ενώ η Χιλή επικράτησε πρώτα επί της Παραγουάης (2:0, 1:0) και της Βενεζουέλας (3:0), μετά όμως, εντός έδρας, ηττήθηκε από τον Εκουαδόρ (0:2) και την Αργεντινή (1:2). Έχοντας πέσει στην έβδομη θέση με 16 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:18, οι Red Peppers κινδυνεύουν να χάσουν το δεύτερο σερί παγκόσμιο φόρουμ.

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της εθνικής ομάδας της Χιλής είναι υψηλότερο, αλλά η Βολιβία είναι ένας πολύ ασυμβίβαστος αντίπαλος εντός έδρας. Όσο για μένα, και οι δύο ομάδες θα παίξουν από την επίθεση και θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *