The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιτόρια Σετούμπαλ εναντίον Μπράγκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

006_Braga

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio do Bonfim

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας μεταξύ δύο εκπροσώπων της ελίτ, Βιτόρια Σετούμπαλ και Μπράγκα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι σχεδόν εξασφάλισαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, έτσι έχουν το δικαίωμα να χαλαρώσουν.

Στους δύο γύρους του Λιγκ Καπ η Βιτόρια Σετούμπαλ έπαιξε ισοπαλία μόνο μία φορά 3:3 με τη Νασιονάλ. Και χάνοντας 1:2 από τη Τοντέλα, οι «κίτρινο-πράσινοι» έχασαν όλες τις πιθανότητες να κερδίσουν στο κουαρτέτο. Η σημερινή τους φόρμα είναι πολύ μακριά από την ιδανική: τέσσερις διαδοχικές αποτυχίες από τη Σάντα Κλάρα (0:2), Μπράγκα (0:1), Πορτιμονένσε (1:3) και Μπενφίκα (0:1) απίθανο να προσθέσουν καλή διάθεση στην ενδεκάδα του Vidigal.

Με τη σειρά της η Μπράγκα εύκολα νίκησε τη Τοντέλα (2: 1) και τη Νασιονάλ (5:0) και σχεδόν έφτασε στους ημιτελικούς του Champions League. Επιπλέον, στο πρωτάθλημα η ομάδα βρίσκεται στην υψηλή τέταρτη θέση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κέρδιζαν μία νίκη μετά από την άλλη, αλλά στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο συνέβη φιάσκο – ήττα 2:6 από την Μπενφίκα, η οποία δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες για τις φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα για την ενδεκάδα του Ferreira.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι πρόθυμες να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον τελευταίο αγώνα του 2018. Η Μπράγκα έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, επειδή χρειάζεται αποκατάσταση για την πρόσφατη αποτυχία. Το υψηλότερο κίνητρο των φιλοξενούμενων θα τους επιτρέψει να γιορτάσουν ένα άλλο θρίαμβο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπράγκα με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *