The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιτέμπσκ εναντίον Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Витебск-ШахтерСолигорск-10.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τσεντράλνι (Βιτέμπσκ, Λευκορωσία)

Η Βίτεμπσκ η οποία έπαιζε σταθερά στην έδρα της πριν από τον τελευταίο γύρο, έκανε λάθος και τώρα θα προσπαθήσει να αποκατασταθεί στον αγώνα με την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Οι «ανθρακωρύχοι» απέτυχαν στην αρχή της σεζόν, αλλά στους τελευταίους γύρους επιδεικνύουν ένα σίγουρο παιχνίδι, προσπαθώντας να επιστρέψουν στον αριθμό των φαβορί. Σε ποια από τις ομάδες θα χαμογελάσει η τύχη αυτή τη φορά;

Βιτέμπσκ

Οι βόρειοι στον τελευταίο γύρο έχασαν απροσδόκητα από τη ταπεινή Σλάβια Μόζιρ, η οποία πριν δεν μπόρεσε να κερδίσει κατά τη διάρκεια τεσσάρων αγώνων (λαμβάνοντας υπόψη την ήττα 0-1 στον ημιτελικό του Κυπέλλου από την ΜΠΑΤΕ). Είναι ακόμη πιο περίεργο το γεγονός ότι πριν από αυτό, οι παίκτες του Σεργκέι Γιασίνσκι στην έδρα τους σημείωσαν δύο νίκες με το ίδιο σκορ 1:0 έναντι της Γκοροντέγια και της Ντιναμό Μπρεστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι κι ο αγώνας ενάντια στη Σλαβία εξελίχθηκε αρκετά καλά, μόλις πέντε λεπτά πριν από το τελικό σφύριγμα η Βίτεμπσκ ήταν 2:1, αλλά στο τέλος δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό – 2:3. Στην κατάταξη οι βόρειοι μετά από αυτήν την αποτυχία καταλαμβάνουν την όγδοη θέση, έχοντας 10 βαθμούς στο ενεργητικό.

«Ανθρακωρύχοι»

Την Κυριακή η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ κέρδισε τη τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά από το σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Λευκορωσίας. Οι «ανθρακωρύχοι» άρχισαν να διορθώνουν την κατάσταση στα τέλη Απριλίου, έχοντας νικήσει την Ντιναμό Μπρεστ (2:0) εκτός έδρας. Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας οι παίκτες του Ουκρανού προπονητή Γιούρι Βερνίντουμ συναντήθηκαν ξανά με τους «λευκό-μπλε», αλλά αυτή τη φορά στο γήπεδο τους στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του ημιτελικού του Εθνικού Κυπέλλου. Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι στο Μπρεστ η Σαχτιόρ έχασε 0:2. Η Ντιναμό πέρασε ενεργά το πρώτο ημίχρονο, πριν από το διάλειμμα η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ έχανε και πάλι 0-2. Στο δεύτερο μισό της συνάντησης η ομάδα του Γιούρι Βερνίντουμ δεν ήταν αναγνωρίσιμη, έχει συντρίβει εντελώς τους φιλοξενούμενους, έχοντας καταφέρει να σκοράρει τέσσερις φορές στο τέρμα της Ντιναμό σε μόλις 15 λεπτά. Ένα τέταρτο πριν από το τέλος του αγώνα η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ σημείωσε 4:2, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, για να φτάσει στον τελικό χρειαζόταν να σκοράρει άλλη μία φορά. Αλλά οι «ανθρακωρύχοι» απέτυχαν να το κάνουν αυτό.

Μετά από έναν τόσο διφορούμενο αγώνα η Σαχτιόρ δεν τα παρατήρησε, νικώντας την Ίσλοτς 4:0 στον τελευταίο του γύρο στην έδρα της. Στο βαθμολογικό πίνακα η ομάδα του Γιούρι Βερνίντουμ ανέβηκε στην έκτη θέση, έχοντας κερδίσει 11 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Οι «Ανθρακωρύχοι» επιδεικνύουν τώρα σίγουρο παιχνίδι, σκοπεύοντας να ξανακερδίσουν όλους τους βαθμούς που χάθηκαν κατά την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Βίτεμπσκ στον τελευταίο γύρο έδειξε ότι κατάφερε να αποτύχει στο τέλος ακόμη και σε μονομαχία εναντίον ενός αδύναμου αντιπάλου. Νομίζω λοιπόν ότι οι Βορρά δεν μπορούν να αντισταθούν στον αγώνα με την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ με απόδοση 2,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *