The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ντιναμό Ζάγκρεμπ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоЗагреб-Вильярреал-08.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de la Cerámica

Το Champions League θα αντικατασταθεί από το Europa League την Πέμπτη. Εδώ όλοι οι συμμετέχοντες στους ημιτελικούς θα καθοριστούν σε 1 βράδυ. Η Βιγιαρεάλ έχει μια καλή πιθανότητα να γίνει ένας από αυτούς. Οι Ισπανοί κέρδισαν εναντίον Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, και τώρα δεν πρέπει απλά να χάσουν το δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις σε αυτήν τη συνάντηση;

Η Βιγιαρεάλ δίνει προτεραιότητα στο Europa League

Το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε την Κυριακή στον επόμενο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν να χάσει εντός έδρας από την Οσασούνα. Είναι σαφώς κατώτερη στην τάξη, αλλά δεν έχουν προβλήματα με τα κίνητρα,  απειλούνται με υποβιβασμό. Έτσι, τους φιλοξενούμενους δεν πείραξε το αυτογκόλ του Ντέιβιντ Γκαρσία, απλώς σκόραραν για άλλη μία φορά στο Cerámica και κέρδισαν μια σημαντική συνάντηση. Όσο για τον Unai Emery, φαίνεται ότι τώρα δεν έχει σαφείς στόχους της Πριμέρα Ντιβισιόν, δεν θα αποκλειστεί από την κορυφή-7, αλλά και δε θα πάρει την 4η θέση. Ενώ μέχρι το θρίαμβο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το οποίο θα προσφέρει, εκτός από το ίδιο το τρόπαιο, το εισιτήριο στο Champions League, στην ουσία έχουν μείνει 2,5 βήματα: να μην κάνουν μπούρδες εντός έδρας με τους Κροάτες και να επιτύχουν στον ημιτελικό  και τελικό.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σίγουρα θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι στη διεθνή σκηνή

Οι «μπλε» μοιάζουν κάπως με την ΠΣΖ. Επίσης, έχουν διδάξει σε όλους ότι  κερδίζουν συνεχώς στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα δεν έχουν εγγυηθεί ακόμη την υπεράσπιση του τίτλου. Ο Όσιγιεκ αγωνίζεται πεισματικά και, το πιο σημαντικό, η ομάδα της πρωτεύουσας, φαίνεται, μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό το τουρνουά, υπάρχει η ευκαιρία να επιτευχθεί μέγιστη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ούτως ή άλλως υπάρχει κάτι να είναι υπερήφανοι, με την πρόκριση στους προημιτελικούς, που δεν είναι τόσο συχνή υπόθεση για τους εκπρόσωπους των Βαλκανίων τα τελευταία χρόνια, ακόμη και δεκαετίες. Επιπλέον, στους 16 σημειώθηκε μια αξέχαστη επιστροφή: έχοντας χάσει 0-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και μένοντας χωρίς τον προπονητή τους, τον Μάμιτς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε να κερδίσει, με το απαραίτητο σκορ κιόλας για να περάσει, 3:0 Αξιώθηκαν τον έπαινο από τον ίδιο τον Μουρίνιο, ο Χοσέ μπήκε στο αποδυτήριο των αντιπάλων μετά τον τελικό σφύριγμα. Τώρα πρέπει να καλύψουν το 0:1, αλλά ταυτόχρονα έχασαν από τους Ισπανούς εντός έδρας. Το γκολ του Gerard Moreno από το πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε μοναδικό.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι πριν από 0-1 μία εβδομάδα πριν, οι αντίπαλοι έπαιξαν το 2010, στη φάση των ομίλων. Τότε αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, 2-0 στην Κροατία, 3-0 στην Ισπανία.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ θα ικανοποιηθεί και με την ισοπαλία. Αλλά λίγοι θα καταλάβουν τέτοιο παιχνίδι με ένα τέτοιο αποτέλεσμα ενάντια στους ταπεινούς Κροάτες. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των Ισπανών έναντι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *