The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Бавария-06.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Η νυν κάτοχος του Europa League, Βιγιαρεάλ, θα αντιμετωπίσει την πάντα τρομερή Μπάγερν Μονάχου στον προημιτελικό του Champions League.

Βιγιαρεάλ

Η δεύτερη θέση σε μια τετράδα με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αταλάντα και Γιουνγκ Μπόις είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τη Βιγιαρεάλ, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι πραγματικός μαχητής του Κυπέλλου Ευρώπης. Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, το «κίτρινο υποβρύχιο» κέρδισε εντυπωσιακά τη Γιουβέντους – 1:1 και 3:0. Ενώ μετά το 0-2 από τη Λεβάντε, οι παίκτες του Εμέρι έπεσαν στην έβδομη θέση της La Liga.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga οδηγεί με αυτοπεποίθηση στο βαθμολογικό πίνακα και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον δέκατο σερί τίτλο. Οι πιθανότητες επιτυχίας της αυξήθηκαν μετά την ήττα της ισχυρής Φράιμπουργκ – 4:1. Ενώ στους 16 του Champions League η ομάδα του Μονάχου σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Σάλτσμπουργκ και τρεις εβδομάδες αργότερα νίκησε τους Αυστριακούς με σκορ 7:1.

Πρόβλεψη

Η σημερινή Μπάγερν Μονάχου έχει τεράστιες δυνατότητες στελεχών, λόγω των οποίων θεωρείται το προφανές φαβορί του ζευγαριού. Νομίζω ότι οι τύποι του Nagelsmann θα κάνουν μια απτή αίτηση για να φτάσουν στα ημιτελικά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *