The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Villarreal-Lyon-22.09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

“Estadio de la Cerámica”, Βιγιαρεάλ

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενεί τη Λυών την επόμενη Πέμπτη στο δεύτερο παιχνίδι των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας της μονομαχίας έλαβε χώρα στη Γαλλία, στο Groupama Στάδιο, και έφερε στα «παιδιά» νίκη με σκορ 3:1. Από τη μία πλευρά το αποτέλεσμα αυτό δίνει στα «λιοντάρια» μια εξαιρετική ευκαιρία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, από την άλλη πλευρά, αν οι Ισπανοί θα καταφέρουν να κερδίσουν εντός έδρας 2:0, τότε το «κίτρινο υποβρύχιο» θα προκριθεί παραπέρα στο βαθμολογικό πίνακα του τουρνουά, εξ ου και το συμπέρασμα – η Λυών πρέπει να σκοράρει γκολ στην Ισπανία και όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα.

Μετά από μια σειρά ηττών

Η Βιγιαρεάλ, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες από τη Μπέτις, Αλαβές και Λυών, κατάφερε να μην χάσει στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ. Επιπλέον, το “υποβρύχιο” ήταν πολύ κοντά στη νίκη, έχοντας χάσει το γκολ μόνο στο τέλος του αγώνα. Στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην έκτη θέση με επτά βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το TOP-4.

Χάνει έδαφος

Εντελώς πρόσφατα η Λυών ήταν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας, αλλά τώρα τα «λιοντάρια» έχουν πέσει ήδη στην τέταρτη θέση, χάνουν στη Μαρσέιγ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση, δηλαδή, στη ζώνη του Champions League, έξι βαθμούς. Εάν η δυναμική της συλλογής των βαθμών στο πρωτάθλημα της Γαλλίας από τη Λυών θα συνεχιστεί, σύντομα το Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει τουρνουά προτεραιότητας για την Ολιμπίκ. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο τελικός του δεύτερου πιο σημαντικού ευρωπαϊκού κυπέλλου θα διεξαχθεί στη Λυών.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ για να περάσει τη Λυών πρέπει να σκοράρετε τουλάχιστον δύο φορές, δηλ. θα πρέπει να ανοιχτεί, αυτό σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν τα «παιδιά». Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στους Γάλλους, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στο να παίζουν εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Λυών είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1.59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *