The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Θέλτα Βίγο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Сельта-24.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Την Κυριακή θα παιχτούν στην Ισπανία τα μισά παιχνίδια του προγράμματος του 14ου γύρου. Αυτό το βράδυ η Βιγιαρεάλ και η Θέλτα Βίγο θα αγωνιστούν, αρκετά δημοφιλείς σύλλογοι, που ξεκίνησαν διαφορετικά. Και οι δύο χρειάζονται νίκη, ποιος θα κερδίσει όμως τους σημαντικούς τρεις βαθμούς; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου ετοίμασαν την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Νοεμβρίου 2019.

Η Βιγιαρεάλ έδειξε ύφεση πριν από το διάλλειμα στη σεζόν

«Κίτρινο υποβρύχιο» κέρδισε 5 από τους προηγούμενους 7 αγώνες. Αλλά στα τέλη του Οκτωβρίου ξαφνικά άρχισε να κουτσαίνει, και αυτό παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να ονομαστεί δύσκολο. Η ομάδα εκτός έδρας έχασε από την Είμπαρ και Μαγιόρκα, και εντός έδρας ικανοποιήθηκε με λευκή ισοπαλία με την Αθλέτικ. Γι’ αυτό η ενδεκάδα του Javier Kalehi κατέβηκε στο κάτω μέρος της κατάταξης. Ωστόσο, τώρα στην Πριμέρα η πυκνότητα είναι ασυνήθιστα υψηλή, οι Βάσκοι που κλείνουν το top-6 έχουν μόνο 2 βαθμούς περισσότερο, Η Σεβίλλη που βρίσκεται στη τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ έχει 6 περισσότερο. Υπάρχουν πόροι για τη νέα άνοδο, είναι οι Gerard Moreno, Pau Torres, οι Cazorla και Albiol, οι οποίοι  τώρα παίζουν στην εθνική Ισπανίας, υπάρχουν επίσης καλοί λεγεωνάριοι Toko-Ekambi, Bakka, Zambo-Angissa, Chukvuezze. Το μόνο ερώτημα είναι αν ο νεαρός 41χρονος προπονητής κατάφερε να στήσει ομάδα από τους ερμηνευτές που μόλις επέστρεψαν από τις εθνικές τους;

Η Θέλτα Βίγο ετοιμάζεται για αποκλεισμό, αλλά είναι συνηθισμένη να βγαίνει από την κρίση

Οι ίδιοι οι παίκτες της Θέλτα Βίγο καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την ατυχή τους μοίρα. Ήταν πραγματικά απαραίτητο να πουλήσουν τον Maxi Gomez το καλοκαίρι, ο οποίος με τα γκολ του έφερε πολλούς βαθμούς στην ομάδα της την περασμένη σεζόν; Για τον Ουρουγουανό δεν πήραν και τόσα πολλά χρήματα. Φυσικά, υπολόγιζαν τον Iago Aspas, αλλά αυτός ανοιχτά άρχισε να μεγαλώνει,  ο 32χρονος αρχηγός είχε ήδη παίξει 13 αγώνες, αλλά σκόραρε μόνο δύο φορές και μία φορά από το σημείο πέναλτι. Αλλά ο Santi Mina έχει μόνο 1+2, ο Denis Suarez 1+1, και ο Pione Sisto και Rafinha απογοητεύουν πλήρως με την αδράνειά τους, ο νέος Ουρουγουανός επιθετικός, Gabriel Fernandez, παρόλο που έχει ήδη σκοράρει, μόνο συνηθίζει. Όχι λιγότερες αξιώσεις υπάρχουν και στην άμυνα, που επιτρέπει πολλά στους αντιπάλους. Μετά από 4 ήττες στη σειρά άλλαξε ο προπονητής, αλλά ο Oscar Garcia ξεκίνησε επίσης με την ήττα 1-4. Αν και εκεί σε αντιπάλους ήταν η Μπαρτσελόνα…

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν και τα δύο παιχνίδια κερδήθηκαν από τη Θέλτα Βίγο. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο – λαμπρό 3-2.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ σ’ αυτή τη σεζόν παίζει πολύ ισχυρότερα από την Θέλτα Βίγο. Ναι, έχει σημειωθεί πτώση στα πρόσφατα παιχνίδια, αλλά η ανάπαυση θα πρέπει να βοηθήσει το «κίτρινο υποβρύχιο» να επιστρέψει στη νικήτρια πορεία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *