The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Βαλένσια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Villarreal-Valencia-05.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Θα καταφέρει η Βαλένθια να πάρει εκδίκηση για την παράλογη ήττα στον πρώτο γύρο; Ή η Βιγιαρεάλ θα επιβεβαιώσει τη σταθερά υψηλή της θέση; Θα το μάθουμε το επόμενο Σάββατο.

Βιγιαρεάλ

Η ομάδα του Frans Escriba εγκαταστάθηκε σίγουρα στην έκτη θέση με τους εξής δείκτες: 16 νίκες, 6 ισοπαλίες και 12 ήττες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ δεν θα προκριθεί πια (είναι αδύνατο να πάρει πίσω τους 13 βαθμούς στους τρεις γύρους), αλλά η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ είναι σχεδόν εγγυημένη. Το πρόγραμμα του «κίτρινου υποβρύχιου» προς το τέλος δεν είναι εύκολο: Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Νπεπορτίβο και Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, όλες αυτές οι ομάδες έχουν ήδη λύσει τους στόχους τους στο τουρνουά, έτσι ώστε, αν υπάρχει επιθυμία, μπορούν να νικιούνται. Εντός έδρας η Βιγιαρεάλ παίζει πολύ θεαματικά, έχοντας σημειώσει 32 γκολ σε 17 παιχνίδια. Ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας ο Carlos Bacca βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Βαλένθια

Στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ η Βαλένθια υπέστη την πρώτη ήττα στην La Liga της εποχής 2017/18. Μετά από αυτό τα αποτελέσματα των «νυχτερίδων» προβλέψιμα μειώθηκαν. Παρά τα πάντα, τρεις γύρους πριν το τέλος η Βαλένθια με ένα πόδι είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κύριος στόχος για τη σεζόν έχει εκπληρωθεί, τώρα μπορεί να χαλαρώσει. Αυτό ακριβώς και κάνει η ομάδα του Marcelino Garcia χωρίς να κερδίζει ήδη στα τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Το βασικό ντέρμπι στο Estadio El Madrigal θα πρέπει να ανεβάσει λίγο τη Βαλένθια, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η σειρά τους χωρίς νίκες θα διακοπεί εδώ.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει εντυπωσιακός αγώνας με τεράστιο αριθμό πιθανών ευκαιριών για σκορ. Η Βιγιαρεάλ έχει περισσότερα κίνητρα για θετικό αποτέλεσμα για τον εαυτό της. Ο παράγοντας της έδρα επίσης θα παίξει στο πλευρό του «κίτρινου υποβρύχιου». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Βιγιαρεάλ δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *