The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Villarreal-Valencia-11.04

ΟΥΕΦΑ  Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de la Cerámica, Βιγιαρεάλ

Την Πέμπτη 11 Απριλίου στην Ισπανία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ τοπικών ομάδων, η Βαγιαδολίδ θα συναντηθεί με τη Βαλένθια. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν οι φιλοξενούμενοι φαίνονται καλύτερα, όμως αυτό είναι ο προημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ – το τίμημα είναι πολύ υψηλό εδώ. Επομένως, συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Βαλένθια.

Πάλι έπεσαν;

Αυτή τη στιγμή η Βιγιαρεάλ παίζει και πάλι αδύναμα, διότι στους τελευταίους τρεις αγώνες δεν έχει κερδίσει ποτέ. Έτσι, εντός έδρας η ενδεκάδα κατάφερε να παίξει ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα (4:4), αλλά ταυτόχρονα εκτός έδρας έχασε από τη Θέλτα (3:2) και την Μπετίς (2:1). Ενώ τον Μάρτιο το παιχνίδι του “κίτρινου υποβρύχιου” βελτιώθηκε, μόλις όλοι άρχισαν να μιλάνε για τη δύναμή του… Εν πάση περιπτώσει, κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ η ισπανική ομάδα νίκησε τη Σπόρτινγκ (0:1, 1:1) και τη Ζένιθ (1:3, 2:1). Έτσι, στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό η ομάδα ανοίγεται…

Μια αποτυχία δεν είναι τέλος ακόμα

Την ίδια στιγμή η Βαλένθια γενικώς φαίνεται καλή, παρά την ήττα το Σάββατο από Ράγιο Βαγιεκάνο (2:0). Πριν από αυτή την ήττα η ομάδα είχε σερί από 17 αγώνες χωρίς ήττες, κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκαν 10 νίκες και 7 ισοπαλίες. Και στο Γιουρόπα Λιγκ η ενδεκάδα του Marcelinho κατάφερε να περάσει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τη Θέλτικ (0:2, 1:0) και την Κρασνοντάρ  (2:1, 1:1). Την ίδια στιγμή εκτός έδρας οι “νυχτερίδες” για κάποιο λόγο συνεχώς χάνουν, ακόμη και από τους αδύναμους αντιπάλους…

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ είχε εξαιρετική εμφάνιση τον Μάρτιο, αλλά τώρα η ομάδα έχει πέσει. Ωστόσο, εντός έδρας το “κίτρινο υποβρύχιο” εξακολουθεί να ευχαριστεί τους οπαδούς, σκοράροντας σε όλους και πολύ. Την ίδια στιγμή η Βαλένθια είναι επίσης μια χαρά, καθώς η ομάδα αγαπά και ξέρει να σκοράρει. Έτσι από αυτή τη συνάντηση θα πρέπει να περιμένουμε πληθώρα από γκολ, διότι και οι δύο ομάδες κάνουν λάθη στην άμυνα τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *