The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Вильярреал-Атлетико-09.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Στην Ισπανία έπαιζαν ποδόσφαιρο, σχεδόν χωρίς διακοπή, όλη αυτή την εβδομάδα. Θα ολοκληρωθεί ο γύρος, ίσως, με την κεντρική αντιπαράθεση μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι ομάδες δεν έπαιξαν τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζουν να διορθώσουν τα πάντα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ποιος μπορεί να νικήσει έναν πιθανό ανταγωνιστή;

Η Βιγιαρεάλ ανέβασε ρυθμούς τον χειμώνα

Το «Κίτρινο υποβρύχιο» για πολύ καιρό δεν μπορούσε να κερδίσει σε όλα τα τουρνουά αυτή τη σεζόν, κυρίως «συλλέγοντας» ισοπαλίες. Ωστόσο, είναι φανερό ότι ο Ουνάι Έμερι είναι ξεκάθαρα αποφασισμένος να σώσει την τρέχουσα κλήρωση. Πρώτον, η ομάδα του μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ του Champions League και γι’ αυτό ήταν απαραίτητο να νικήσει την Αταλάντα (3-2 στο Μπέργκαμο στον 6ο γύρο της φάσης των ομίλων). Αυτή η επιτυχία ενθάρρυνε για νίκες και στην εσωτερική αρένα. Τρεις συνεχόμενες φορές τον Δεκέμβριο η ομάδα κέρδισε, εναντίον των Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αλαβές. Και μετά τις γιορτές σημείωσαν συντριπτική νίκη επί της Λεβάντε. Βέβαια το νικηφόρο σερί κόπηκε ξαφνικά από την ήττα στο κύπελλο από τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω στα λάθη

Οι «στρωματάδες» είχαν πολύ χάλια Δεκέμβριο. Όχι, υπήρξε και επιτυχία εκεί, αφού προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Champions League. Αλλά την ίδια στιγμή, ο σύλλογος της Μαδρίτης έχασε τέσσερις φορές στη σειρά στο πλαίσιο της Πριμέρα, προφανώς ο Ντιέγκο Σιμεόνε σχεδίαζε να γιορτάσει τη 10η επέτειο της θητείας του ως επικεφαλής προπονητής του Τσόλο-Τιμ όχι με μια τέτοια αντι-ρεκόρ σειρά. Ήταν προφανές ότι ένας τόσο έμπειρος τεχνικός δεν μπορούσε παρά να αντιδράσει σε κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον πέτυχαν στην αρχή του καινούριου έτους. Φιλοξενώντας την κύρια αίσθηση του τρέχοντος πρωταθλήματος, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η Ατλέτικο κέρδισε αυτή την παραλλαγή του ντέρμπι της Μαδρίτης, χωρίς να αφήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες στις «μέλισσες», νικώντας τις με σκορ 2-0. Ήρωας του αγώνα ήταν ο Κορρέα, ο οποίος σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ωστόσο, υπάρχει και ένα μείον: ο Λουίς Σουάρες έτρεξε ξανά «τζάμπα». Δεν έχει να σκοράρει 2 ολόκληρους μήνες από τις 7 Νοεμβρίου. Και ο Γκριεζμάν με τους Κόκε, Ερέρα και Ζοάο Φέλιξ δεν έπαιξαν, είχαν κορονοϊό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ατλέτικο έχει να χάσει για 7 σερί ματς. Όμως δυσκολεύεται με τη Βιγιαρεάλ: μόνο 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τον Αύγουστο σημείωσαν ισοπαλία, αλλά πώς,  2-2 με το καθοριστικό αυτογκόλ του Mandy στο 5ο λεπτό της παράτασης.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει παιχνίδι των άμεσων ανταγωνιστών, διαμάχη για την 4η θέση στης ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Ας ποντάρουμε, δεδομένου του σημερινού στυλ της Ατλέτικο, ότι «και οι δύο θα σκοράρουν» (απόδοση 1,86).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *