The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βερόνα εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Верона-Рома-31.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τη Δευτέρα θα υπάρξουν ειλικρινά λίγα ποδοσφαιρικά γεγονότα στην Ευρώπη, όπως πάντα αυτή την ημέρα της εβδομάδας. Ωστόσο, σε πολλά κορυφαία πρωταθλήματα του Παλαιού Κόσμου ταυτόχρονα μόνο τότε θα κλείσει η περιοδεία. Και στη Βερόνα ο ομώνυμος σύλλογος θα φιλοξενήσει τη Ρόμα. Θα καταφέρουν να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι από την πρωτεύουσα; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα της 31ης Οκτωβρίου 2022.

Η Βερόνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια παρατεταμένη κρίση

Οι «Μαστίφ» με νεαρούς Κροάτες προπονητές, Τζούριτς και Τούντορ, μετατράπηκαν από ποδοσφαιρικό «ασανσέρ» σε δυνατή μεσαία ομάδα τη Serie A. Όμως ο Ιγκόρ έφυγε για τη Γαλλία το καλοκαίρι. Ο Τσιόφι, που τον αντικατέστησε, ο οποίος εργαζόταν πέρυσι στην Ουντινέζε, ξεκίνησε σχετικά καλά (5 βαθμοί μετά από 5 γύρους). Αλλά αμέσως μετά τη νίκη επί της Σαμπντόρια, η Έλλας άρχισε να χάνει από όλους. Μετά από 4 συναντήσεις, χαμένες στη σειρά, ο Gabrielle απολύθηκε. Στη θέση του έβαλαν τον Μποκέτι, τον ίδιο που έπαιζε στη Ρωσία για πολύ καιρό. Αλλά ποιο είναι το νόημα – ήδη υπό τον Σαλβατόρε υπήρχε σκορ 1-2 όχι μόνο με τη Μίλαν, αλλά και με τη Σασουόλο.

Η Ρόμα συνεχίζει να παλεύει για το Champions League

Οι «τζαλορόσι» δεν κρύβουν ότι στόχος τους θα είναι η επιστροφή στο βασικό Ευρωπαϊκό Κύπελλο της χώρας. Αλλά δεν τα πάει καλά για πολύ καιρό, επιπλέον, ακόμη και ο σοβαρός προπονητής, Ζοζέ Μουρίνιο, τελείωσε τον πρώτο χρόνο δουλειάς του στη Ρώμη, αν και με ένα τρόπαιο (ήταν ο πρώτος νικητής του Conference League), αλλά χωρίς να πραγματοποιήσει τον κύριο στόχο. Και, φυσικά, ένας έμπειρος τεχνικός  καταλαβαίνει ότι δεν θα πάρει περισσότερο από τη 2η ευκαιρία, η ηγεσία των «λύκων» είναι πολύ ανυπόμονη. Αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούν με τίποτα να κερδίσουν έδαφος μεταξύ των ηγετών. Και όχι μόνο στην εγχώρια αρένα: λόγω της ήττας από τη Λουντογκόρετς, σε καμία περίπτωση δεν είναι εξασφαλισμένη η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ! Φαίνεται πως έχει σημειωθεί πρόοδος στη Serie A. Εκεί, παρά τον τραυματισμό του νέου ηγέτη, Πάουλο Ντιμπάλα, κατάφεραν να κερδίσουν τρεις συνεχόμενες φορές, μεταξύ των οποίων και στο γήπεδο της Ίντερ. Ωστόσο, η Ρόμα δεν είναι ακόμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τον καλύτερο σύλλογο της χώρας τώρα, τη Νάπολι. Με σκάνδαλο στον τελευταίο γύρο οι «πορτοκαλοκόκκινοι» έχασαν εντός έδρας με 0-1, το μοναδικό γκολ στο 80′ σημείωσε ο Όσιχεν. Δεν κατέστη λοιπόν δυνατό να αποκτήσει βάση στην τετράδα των καλύτερων.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη σεζόν, όταν ο Μουρίνιο δούλευε ήδη στη Ρώμη, η Βερόνα τα πήγαινε καλύτερα. Με τους «λύκους» σημείωσε 4 βαθμούς: 3-2 εντός έδρας, 2-2 στην πρωτεύουσα.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα σίγουρα θέλει το μέγιστο, και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι μπορεί να αντιταχθεί μια τέτοια Βερόνα. Ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *