The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βερόνα εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για στοίχημα

Верона-Интер-27.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Η Serie A ξεκίνησε η τελευταία από τα κορυφαία πρωταθλήματα, οπότε μόνο ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Βερόνα – Ίντερ.

Βερόνα με ισχυρή θέληση

Οι «Mastiffs» τερμάτισαν δέκατοι στη Serie A την περασμένη σεζόν, αρκετά σταθερό αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Το θέμα είναι ότι ο σύλλογος είχε μια σειρά εννέα αγώνων χωρίς νίκες στον τερματισμό, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα κατάφερε να σημειώσει μόνο 4 βαθμούς. Στον πρώτο γύρο η Βερόνα έχασε εντός έδρας από τη Σασουόλο με σκορ 2:3, αλλά φαινόταν πολύ αξιοπρεπής. Το θέμα είναι ότι ακόμη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα παρέμεινε στη μειοψηφία λόγω της αποβολής του Βελόσο. Ακόμα και στη μειοψηφία, η Βερόνα δεν ξέχασε την επίθεση, αφού κατάφερε να σκοράρει δύο φορές.

Η Ίντερ προσπαθεί να παραμείνει στην κορυφή

Οι Μιλανέζοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, ωστόσο, μετά από αυτό ο σύλλογος έχει υποστεί πολλές ριζικές αλλαγές. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έγινε επικεφαλής προπονητής, αντί του Antonio Conte, ενώ ο επικεφαλής της επίθεσης Lukaku πουλήθηκε για ένα μεγάλο ποσό στη Τσέλσι. Τέτοιες αλλαγές δεν φαίνονται θετικές, αν και στον πρώτο γύρο η ομάδα νίκησε με σιγουριά τη Τζένοα με σκορ 4:0. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι «κυανόμαυροι» θα είναι σε θέση να υπερασπιστούν τον τίτλο αυτή τη σεζόν, ίσως ο Σιμόνε Ιντζάγκι να προσπαθήσει να ποντάρει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τρεις ποδοσφαιριστές θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω προβλημάτων υγείας.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι Μιλανέζοι κυριαρχούν σε προσωπικούς αγώνες, είναι δύσκολο να βρούμε πότε η Βερόνα νίκησε την Ίντερ για τελευταία φορά. Την περασμένη σεζόν οι «κυανόμαυροι» κατάφεραν να κερδίσουν 2:1 εκτός έδρας και 1:0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Βερόνα μπορεί να είναι μια πιο σοβαρή δοκιμασία για την Ίντερ σε αυτό το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει τουλάχιστον να δείξουν στη νυν πρωταθλήτρια μια άξια αντίσταση. Πιθανότατα, το πλεονέκτημα θα είναι στο πλευρό των παικτών του Σιμόνε Ιντζάγκι, από τους «Mastiff» αναμένουμε ένα επιδέξιο παιχνίδι με το νούμερο δύο. Φαίνεται ενδιαφέρον εδώ το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *