The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βενεζουέλα εναντίον Περού: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Venezuela-Peru-15.06

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από 3

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 15 Ιουνίου, στο Πόρτο Αλέγκρε θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Αμερικής 2019, στον οποίο θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Βενεζουέλας και του Περού. Στην πραγματικότητα, αυτές οι ομάδες είναι καλές και μπορούν να εκπλήξουν σε αυτό το τουρνουά, οπότε το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βενεζουέλα – Περού.

Πάρα πολύ ανοιχτό παιχνίδι

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας φαίνεται εξαιρετικά ασταθής, τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας μπορεί να είναι οτιδήποτε. Λίγο πριν το τουρνουά η ενδεκάδα του Rafael Dudamel κατάφερε να παίξει τρία διαφορετικά φιλικά, σημειώνοντας μια ισοπαλία με τον Ισημερινό (1:1), μια ήττα με το Μεξικό (3:1) και μια νίκη επί των ΗΠΑ (0:3). Εντούτοις, γενικά, οι «κόκκινοι» παίζουν πολύ αδύναμα στην άμυνα και χάνουν σχεδόν απ’ όλους και παντού. Ιδιαίτερα η εθνική ομάδα αποτυγχάνει στους αγώνες ενάντια σε ίσους αντιπάλους…

Νίκες μετά από ήττες

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα του Περού μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 φαίνεται εξαιρετικά λυπηρά και δεν μπορεί με τίποτε να συγκεντρωθεί. Τώρα, το 2019, οι παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέκι παίζουν μία φορά καλά μία όχι, εναλλάσσοντας νίκες με ήττες. Και σύμφωνα με αυτή την αρχή επόμενη πρέπει να είναι η νίκη. Λίγο πριν το τουρνουά οι Ίνκες κατάφεραν να νικήσουν την Κόστα Ρίκα (1:0), αλλά έχασε από την Κολομβία (0:3).

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας είναι λίγο πιο αδύναμη από την άποψη του επιπέδου από την εθνική ομάδα του Περού, δεν τίθεται λόγος για αμφιβολία εδώ. Οι Περουβιανοί είναι καλοί, αλλά δεν δείχνουν όλη τη δύναμή τους. Ωστόσο, οι παίκτες της Βενεζουέλας αποτυγχάνουν σε αγώνες εναντίον τέτοιων εθνικών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο λογικό να ποντάρετε στους επίσημους φιλοξενούμενους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Περού με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,7


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *