The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βενεζουέλα εναντίον Ισημερινός: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Venezuela-Ecuador-02.06

Φιλικοί αγώνες

Στάδιο Χαρντ Ροκ

Κυριακή, 2 Ιονίου 2019, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα από το Σάββατο προς την Κυριακή στην αμερικανική πόλη Miami Gardens θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στους μελλοντικούς συμμετέχοντες του Copa America, οι οποίοι δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν φαβορί του τουρνουά.

Βενεζουέλα  

Η Βενεζουέλα θεωρείται μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στη Νότια Αμερική, αλλά στους τελευταίους της αγώνες έπαιζε εκπληκτικά καλά. Το προηγούμενο έτος οι «κόκκινοι» τερμάτισαν με θρίαμβο 2:0 πάνω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ισοπαλία 1:1 με το Ιράν και την Ιαπωνία. Και το 2019 η Βενεζουέλα νίκησε 3:1 την Αργεντινή και έχασε 1:2 από την Καταλονία.

Ισημερινός

Την ίδια περίοδο ο Ισημερινός κατέγραψε στο ενεργητικό του νίκη 2:0 επί Περού και 2:1 επί Παναμά, καθώς και 0:0 με Ομάν και 0:0 με την Ονδούρα. Η μόνη αποτυχία το τελευταίο εξάμηνο ήταν η ήττα 0:1 από τις ΗΠΑ. Αλλά γενικά οι «αετοί» φαίνονται πολύ ωραία στο πλαίσιο ίσων αντιπάλων.

Πρόβλεψη

Στα τελευταία προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι δύο μονομαχίες μεταξύ αυτών των ομάδων έληξαν με πειστικές νίκες του Ισημερινού. Έτσι, οι ονομαστικοί φιλοξενούμενοι αισθάνονται άνετα σε συναντήσεις με τη Βενεζουέλα και το επερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν σκοπεύουν να διακόψουν την ευχάριστη τάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής του Ισημερινού με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *