The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βασιλεία εναντίον ΠΑΟΚ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Basel(Sui)-PAOK(Gre)-01.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βασιλεία

Ο σύλλογος της Ελβετίας με πολλούς τίτλους και ο πιο επιτυχημένος εκπρόσωπος της χώρας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο η Βασιλεία έχασε στον πρώτο αγώνα αυτής της αντιπαράθεσης από τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα με σκορ 1:2. Και τώρα μόνο η νίκη θα ικανοποιήσει τους “Κυανέρυθρους” στο δεύτερο αγώνα, κάτι που, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ δυνατό να καταφέρουν οι γηπεδούχοι εδώ!

Παρεμπιπτόντως, η Βασιλεία, που ποτέ δεν απογοητεύεται, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε μια τόσο λεπτή κατάσταση, όταν πρέπει να παίξει αποκλειστικά για να κερδίσει στις διεθνείς σημαντικές επίσημες συναντήσεις. Για παράδειγμα, ο ελβετικός μεγιστάνας την περασμένη σεζόν κατάφερε να προκαλέσει πραγματικά συντριπτική ήττα εκτός έδρας στο πλαίσιο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ στη μελλοντική πρωταθλήτρια της Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι (2:1). Και αυτό έγινε μετά την εντός έδρας ήττα 0:4. Δηλαδή, όπως μπορούμε να δούμε, με τον αθλητικό χαρακτήρα της ενδεκάδας του Raphael Vicki είναι όλα κάτι παραπάνω από εν τάξει!

ΠΑΟΚ

Όσο για τον ΠΑΟΚ, είναι ένας τυπικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, ο οποίος αποτελεί σοβαρή απειλή αποκλειστικά στην έδρα του, εμπνευσμένος από τη δυνατή υποστήριξη των χιλιάδων οπαδών στις κερκίδες. Ενώ εκτός έδρας οι “μαύρο-άσπροι” συνήθως έχουν ελάχιστη ομοιότητα με τον εαυτό τους εντός έδρας, σπαταλώντας συχνά το πλεονέκτημα που έχει αποκτηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Για παράδειγμα, στο προηγούμενο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ, μετά από μια σίγουρη επιτυχία στην Ελλάδα 3:1, κατάφερε να αποκλειστεί από αυτό το διαγωνισμό, χάνοντας στο δεύτερο αγώνα από τη σεμνή Όστερσουντ της Σουηδίας 0:2, κ.λπ.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η Βασιλεία, η οποία έχει κολοσσιαία εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο σε όλα τα μέτωπα, θα είναι σε θέση να αντιστρέψει την κατάσταση στο επερχόμενο αγώνα στο πλευρό της και θα επιτύχει αρκετά ευανάγνωστη νίκη με μία πολύ καλή απόδοση για ένα τέτοιο γεγονός! Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βασιλεία με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *