The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Valencia-AtleticoMadrid-20.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Μεστάγια

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ιστορία της σχέσης μεταξύ των δύο συλλόγων τα τελευταία χρόνια είναι αναμφισβήτητα στο πλευρό της Ατλέτικο. Από τους τελευταίους δέκα αγώνες μόνο σε ένα οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να γιορτάσουν τη νίκη και αυτό έγινε τον Οκτώβριο του 2014. Η περασμένη σεζόν ήταν επιτυχημένη για τις ομάδες, και οι δύο κατέληξαν στην κορυφή της κατάταξης και πέρασαν στη φάση των ομίλων σκηνή του Champions League. Την ίδια στιγμή η Βαλένθια κατάφεραν να σημειώσει μόνο ένα βαθμό σε παιχνίδια με τους Ινδιάνους.

Βαλένθια

Την παραμονή του εθνικού πρωταθλήματος και της φάση των ομίλων του Champions League, η Βαλένθια έκανε ενεργή πολιτική στην αγορά μεταγραφών. Την ιδιαίτερη προσοχή οι «νυχτερίδες» έδωσαν στη γραμμή της επίθεσης. Στην ομάδα ήρθαν ο επιθετικός Kevin Gameiro και μέσοι Joffre Condogbia και Denis Cheryshev. Η ομάδα με σιγουριά έπαιξε φιλικούς αγώνες και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τη θέση της στη τετράδα των ισχυρότερων.

Ατλέτικο

Οι Μαδριλένιοι είχαν σκληρό αγώνα 120 λεπτών με την Ρεάλ Μαδρίτης και προφανώς δεν θα μπορέσουν να ανακάμψουν πλήρως. Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο προσπαθεί από καιρό να δοκιμάσει το στέμμα της πρωταθλήτριας Ισπανίας και επομένως κανείς δεν σκέφτεται την ισοπαλία. Πρέπει να σημειώσουμε την υπέροχη φόρμα του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δύο φορές σκόραρε στο Ταλίν.

Πρόβλεψη

Η θέση της Βαλένθια είναι προτιμότερη όσον αφορά την αγωνιστική φόρμα. Ταυτόχρονα, οι «στρωματάδες» βρίσκονται στη συναισθηματική άνοδο και είναι έτοιμοι να συντρίψουν τους αντιπάλους τους. Δεν προβλέπουμε πολλά σκοραρισμένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *