The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Σεβίλλη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Valencia-Sevilla-30.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια – Σεβίλλη, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 11ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κακή αρχή της Βαλένθια

Η αρχή αυτής της σεζόν για τη Βαλένθια σίγουρα δεν ήταν επιτυχημένη, επειδή η ομάδα μοιράζεται μόνο 10-12 θέση στο πρωτάθλημα, ενώ το χάσμα από την πολυπόθητη τετράδα αποτελεί 6 βαθμούς. Η ήττα στον τελευταίο γύρο από την Οσασούνα ήταν προσβλητική, οι «νυχτερίδες» πήραν γρήγορα το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια η απομάκρυνση στη σύνθεση της ομάδας έστρεψε τα πάντα ανάποδα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα, κερδίζοντας με σκορ 3:1. Στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Βαλένθια είναι μόνο η τρίτη με τέσσερις βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια. Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα έχασε τη νίκη σε 90 + 5 λεπτά στην  εκτός έδρας συνάντηση εναντίον της Λιλ.

Ενδιαφέρουσα Σεβίλλη

Η ομάδα άρχισε δυνατά τη σεζόν, μετά ήρθε η απότομη πτώση, τώρα φαίνεται ο σύλλογος επανέρχεται και πάλι. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει στις δύο τελευταίες συναντήσεις της Πριμέρα Ντιβισιόν. Προς το παρόν η Σεβίλλη είναι ανάμεσα στις ομάδες που μοιράζονται θέσεις από τη δεύτερη έως πέμπτη. Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα στο Europa League, και οι τρεις αγώνες στην φάση των ομίλων έχουν κερδηθεί, γεγονός που της επιτρέπει να ηγείται στο κουαρτέτο. Κάτω από την ηγεσία του Γιούλεν Λοπετέγκι, η ομάδα φαίνεται καλή, αλλά χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα στα αποτελέσματα. Η Σεβίλλη σίγουρα θα αγωνιστεί για τη θέση στην τετράδα της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Βαλένθια κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο 1-0, ενώ στον δεύτερο αγώνα καταγράφηκε ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, λόγω του γεγονότος ότι η Βαλένθια παίζει εντός έδρα, ενώ η Σεβίλλη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλο. Και οι δύο ομάδες θα είναι αποφασισμένες να κερδίσουν. Φαίνεται ενδιαφέρον το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *