The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Севилья-22.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 6:0 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βαλένθια. Στάδιο Μεστάγια

Ο αγώνας του δέκατου πέμπτου γύρου της La Liga μεταξύ της Βαλένθια και της Σεβίλλης έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη Τρίτη.

Βαλένθια

Η δωδέκατη θέση, 15 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 21:21 είναι η τρέχουσα απόδοση της Βαλένθια, η οποία δεν έχει νικήσει τους αντιπάλους της για πάνω από ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «νυχτερίδες» μοιράστηκαν βαθμούς με τους Αλάβες (2:2), Έιμπαρ (0:0), Αθλέτικ (2:2) και Μπαρτσελόνα (2:2) καθώς ηττήθηκε από την Ατλέτικο (0:1).

Σεβίλλη

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Σεβίλλη νίκησε τους Θέλτα Βίγο 4:2, Ουέσκα 1:0 και Χετάφε 1:0, σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Βαγιαδολίδ καθώς έχασε 0:1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ρόχα μπλάνκος αυτή τη στιγμή είναι κοντά στη ζώνη του Champions League, με 20 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 14:10 είναι στην έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια η Σεβίλλη σχεδόν δεν κέρδιζε στο Μεστάγια, αλλά αυτή τη φορά είναι το προφανές φαβορί της αναμέτρησης. Πιστεύω ότι ωστόσο η επερχόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί υπό την υπαγόρευση των φιλοξενούμενων και θα είναι φτωχή από την άποψη των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Σεβίλλη δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,616.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *