The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 8 Ιανουαρίου 2020

Valencia-RealMadrid-08.01b

Σούπερ Καπ Ισπανίας

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κινγκ Αμπντουλάχ Σπορτς Σίτι

Στους ημιτελικούς του Σούπερ Καπ Ισπανίας η Βαλένθια θα συναντηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 08/01/2020 στις 9:00 μ.μ. στο Κινγκ Αμπντουλάχ Σπορτς Σίτι.

Βαλένθια

Αυτή τη σεζόν η Βαλένθια φαίνεται αρκετά καλή, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν το φθινόπωρο. Μετά την αναχώρηση του προπονητή η ομάδα προσκάλεσε τον Selades, ο οποίος έφερε την ομάδα από την πρώτη θέση στα πλέι-οφ του Champions League και κρατά την ομάδα σε απόσταση τεντωμένου χεριού από τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στο πρωτάθλημα. Σε πρόσφατους αγώνες η Βαλένθια νίκησε την Άγιαξ (0: 1), την Λεβάντε (2:4) και την Βιγιαρεάλ (2:1).

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπό την ηγεσία του Ζινεντίν Ζιντάν αυτή τη σεζόν δεν έλαμπε ιδιαίτερα, αλλά φαινόταν σταθερή. Η ομάδα αγωνίζεται για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Champions League, παρόλο που οι νεοφερμένοι που ήρθαν το καλοκαίρι δεν προσαρμόστηκαν. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα της Μαδρίτης έπαιξε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα (0:0), την Μπριζ (1:3), την Εσπανιόλ (2:0) και την Αλάβες (1:2).

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια έχει ήδη δείξει ότι μπορεί να παίξει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα όταν έπαιξε 1-1 με τις «μαρέγκες». Η Βαλένθια φεύγει καλά σε αντεπίθεση και αμύνεται επιδέξια. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καλή σύνθεση, αλλά κουτσαίνει η εφαρμογή. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *