The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα 15 Δεκεμβρίου 2019

Валенсия-РеалМадрид-15.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Στο πλαίσιο του 17ου γύρου της ισπανικής La Liga η Βαλένθια θα συναντηθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:00 μ.μ. στο Μεστάγια.

Βαλένθια

Αυτή τη σεζόν η Βαλένθια δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα από σταθερά αποτελέσματα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει μόνο τέσσερις ήττες, το χάος συμβαίνει μέσα στο σύλλογο. Η διοίκηση λαμβάνει αποφάσεις χωρίς να συμβουλεύεται τους παίκτες και τους προπονητές, ενώ οι ίδιοι οι παίκτες προσπαθούν να μην πέσουν με τα μούτρα σε λάσπη. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι κακία και η Βαλένθια έχει κάθε ευκαιρία να προκριθεί στη ζώνη των Eurocup, αφού στους τελευταίους αγώνες έχασε μόνο από την Μπέτις (2:1), ενώ νίκησε την Εσπανιόλ (1:2), τη Γρανάδα (2:0), τη Βιγιαρεάλ (2:1) και έπαιξε έναν μαγευτικό αγώνα με τη Λεβάντε.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην αρχή της σεζόν με το Ζιντάν σκόνταψε αρκετές μερικές και έπαιξε ισοπαλία. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα να ισιώσει τους δείκτες και με μία ήττα να ηγηθεί την κατάταξη. Στους τελευταίους αγώνες οι «μαρέγκες» κέρδισαν στη σειρά την Έιμπαρ (0:4), τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (3:1), την Αλάβες (1:2) και την Εσπανιόλ (2:0).

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια παίζει αρκετά καλά και παράγει καλά αποτελέσματα, αλλά χάνει ενάμισι γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε σχεδόν περισσότερο απ’ όλους στο πρωτάθλημα, χάνοντας μόνο από την Μπαρτσελόνα σε αυτόν τον δείκτη. Ως εκ τούτου, οι «μαρέγκες» εκτός έδρας θα πρέπει να σκοράρουν στο τέρμα του αντιπάλου και να κερδίσουν μια άλλη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *