The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Валенсия-Барселона-20.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022, 5:15 μ.μ.

Μεστάγια

Στον κεντρικό αγώνα της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής της La Liga, Βαλένθια και Μπαρτσελόνα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Βαλένθια

Η Βαλένθια ξεκίνησε πολύ καλά αυτή τη σεζόν, αλλά προς τη μέση επιβραδύνθηκε αισθητά. Μετά τα παιχνίδια με Ρεάλ (1:4), Σεβίλλη (1:1), Ατλέτικο (2:3), Ρεάλ Σοσιεδάδ (0:0) και Αλαβές (1:2), οι «νυχτερίδες» έπεσαν στη δωδέκατη θέση με 30 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 36:38. Τώρα θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να επιστρέψουν στον αγώνα για τη ζώνη του Κυπέλλου Ευρώπης.

Μπαρτσελόνα

Ενώ η Μπαρτσελόνα βγαίνει σιγά σιγά από μια παρατεταμένη κρίση. Έχοντας κερδίσει 39 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 38:27, οι Καταλανοί γίγαντες βρίσκονται στην τέταρτη θέση. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε περιπτώσεις, οι παίκτες του Τσάβι νίκησαν τη Μαγιόρκα (1:0), την Αλαβές (1:0) και την Ατλέτικο (4:2), ενώ σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με τη Γρανάδα και 2:2 με την Εσπανιόλ.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες είναι ικανές για αποτελεσματικές ενέργειες στην επίθεση. Και αφού η άμυνά τους δεν είναι εντάξει, θα δούμε πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *