The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Бетис-10.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Μεστάγια

Τρεις συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 10 Νοεμβρίου στη Πριμέρα Ντιβισιόν, η αναμέτρηση μεταξύ της Βαλένθια και της Μπέτις φαίνεται ενδιαφέρουσα, η πρόβλεψη για τον αγώνα των ομάδων ετοιμάστηκε από το αναλυτικό τμήμα του πόρου μας.
Η Βαλένθια δεν εντυπωσιάζει με την ποιότητα του παιχνιδιού
Οι «νυχτερίδες» δεν μπορούν να καυχηθούν για ποιοτικό παιχνίδι ή υψηλά αποτελέσματα, αν και δεν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες. Τώρα η ομάδα είναι 11η στη βαθμολογία, η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι 5 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, η Βαλένθια έπαιξε εκτός έδρας εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου σκόραρε στο 10ο λεπτό, και ήδη στο 17ο λεπτό ο αντίπαλος ήταν σε μειοψηφία, ο σύλλογος κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει το σκορ, έμεινε ενάμιση ημίχρονο να παίξουν μπροστά στην πλειοψηφία, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει – 1:1. Οι παίκτες του Gennaro Gattuso έχουν να κερδίσουν σε πέντε σερί παιχνίδια, έχοντας σημειώσει μόνο τρεις βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Τρεις παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση λόγω τραυματισμών, ενώ αμφισβητείται και η συμμετοχή του Καβάνι.
Η Ρεάλ Μπέτις μπορεί να κερδίσει το Champions League
Οι «πράσινολευκοι» φαίνονται καλοί, είναι πέμπτοι στο πρωτάθλημα, πίσω από την τρίτη θέση μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Η ομάδα έχει μόνο μία νίκη σε τέσσερις συναντήσεις, αν και αξίζει να αναγνωρίσουμε ότι εδώ οι αντίπαλοι ήταν σοβαροί. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε μαχητική ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη – 1:1, το ματς έμεινε στη μνήμη για τρεις αποβολές, μάλιστα, η Μπέτις πέρασε όλο το δεύτερο ημίχρονο στη μειοψηφία. Επτά παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένων των Φεκίρ και Ιγκλέσιας λόγω ποινών στο προηγούμενο παιχνίδι.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν, η Μπέτις κέρδισε με σιγουριά και τις δύο προσωπικές συναντήσεις στη La Liga με 4-1 εντός και 3-0, αλλά η κύρια μάχη έγινε στον τελικό του Copa del Rey, όπου η Βαλένθια έχασε ξανά, αυτή τη φορά στα πέναλτι.
Πρόβλεψη
Οι αποδόσεις για αυτή τη συνάντηση φαίνονται λίγο περίεργες, γιατί η Βαλένθια παίζει χειρότερα, αλλά ταυτόχρονα είναι και μικρό φαβορί. Οι «νυχτερίδες» παίζουν εντός έδρας, αυτό είναι σημαντικό, το βασικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων είναι ότι η Μπέτις έχει πολλές απώλειες. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι εδώ τουλάχιστον δεν θα χάσουν, οπότε ποντάρουμε στο Χ2 (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *