The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

004_gr

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια, Βαλένθια

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του έκτου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η μονομαχία στην οποία η Βαλένθια θα αγωνιστεί εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μεστάγια. Η Βαλένθια από την επικείμενη συνάντηση από πλευράς της κατάστασης στο τουρνουά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από το γόητρο, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ακόμα την ευκαιρία να ανταγωνιστεί για την πρώτη θέση στον όμιλο H, αλλά γι’ αυτό, την επερχόμενη Τετάρτη, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να κερδίσουν τις «νυχτερίδες» στη φωλιά τους.

Σκοτούρες στη Λα Λίγκα

Η Βαλένθια δεν έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ για αρκετό καιρό, σίγουρα θα προσπαθήσει να «χτυπήσει δυνατά την πόρτα» φεύγοντας. Αλλά, το ποιο πιθανόν, ο Marcelino δεν ανησυχεί τόσο πολύ για τον αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά για την μελλοντική αναμέτρηση με την Έιμπαρ στην έδρα του αντιπάλου. Το θέμα είναι ότι η Βαλένθια στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος είναι μόνο στην 14η θέση, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα είναι σαφή, η Βαλένθια είναι τρίτη στον όμιλο, την άνοιξη θα παίξει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Επιτέλους συντριπτική νίκη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τελευταίους πέντε αγώνες δεν έχανε ποτέ, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο κέρδισε μόνο δύο φορές σ’ αυτή την περιοδεία: την Γιανγκ Μπόις  1:0 και τη Φούλαμ 4:1, και οι δύο συναντήσεις ήταν εντός έδρας. Τώρα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει εκτός έδρας αγώνας και ο Sir Alex χρειάζεται νίκη, διαφορετικά δε θα υπάρχει η πρώτη θέση στον όμιλο για αυτή την ομάδα.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια είναι απίθανο να παίξει στον επερχόμενο αγώνα με την ισχυρότερη σύνθεση, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έρθει για να κερδίσει. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πιο ενδιαφέρον να στοιχηματίσετε στους φιλοξενουμένους, οι οποίοι στο κίνητρο στο τουρνουά έχουν πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *