The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Λας Πάλμας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Valencia-LasPalmas-09.01

Copa del Rey

Mestalla, Βαλένθια

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της επόμενης Τρίτης θα είναι ο δεύτερος αγώνας των 16 του Κυπέλλου του Βασιλιά μεταξύ Βαλένθια και Λας Πάλμας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έρχονται στο επερχόμενο παιχνίδι σε διαφορετική διάθεση: η Βαλένθια έχει καταφέρει το περασμένο Σαββατοκύριακο να κερδίσει τρεις βαθμούς στον αγώνα του πρωταθλήματος της Ισπανίας, ενώ η Λας Πάλμας έχασε από την Έιμπαρ και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Απαραίτητη νίκη

Η Βαλένθια τελείωσε το 2017 με αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας χάσει δύο συνεχόμενους αγώνες της Πριμέρα: από την Έιμπαρ 1:2 και τη Βιγιαρεάλ 0:1. Η ήττα στο ντέρμπι από το “κίτρινο υποβρύχιο” ήταν δυο φορές προσβλητική, επειδή συνέβη στο “Mestalla”. Το 2018 η Βαλένθια έπαιξε δύο αγώνες: ισοπαλία με τη Λας Πάλμας 1:1 στο Κύπελλο και νίκη επί της Ζιρόνα 2:1 στην Πριμέρα. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Βαλένθια βρίσκεται στην τρίτη θέση, οι κύριοι ανταγωνιστές των “ποντικών” είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη.

Ζώνη του υποβιβασμού

Η Λας Πάλμας έχει αλλάξει πρόσφατα τον προπονητή, αλλά αυτό δεν οδήγησε πουθενά προς το παρόν, η ομάδα από τις Κανάριες όπως ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού, έτσι και παραμένει στην πρώτη τριάδα των χειρότερων. Τα περασμένα μεσοβδόμαδα οι «νησιώτες» φιλοξενούσαν στην έδρα τους την Έιμπαρ, ήταν κοντά στο να κερδίσουν τουλάχιστον ένα βαθμό, αλλά οι Βάσκοι έχουν καταφέρει όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να αρπάξουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Στην Πριμέρα της σεζόν 2017–18 η Λας Πάλμας έπαιξε 9 αγώνες εντός έδρας, όπου σημείωσε μόνο μία νίκη, μία ισοπαλία και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια κέρδισε το περασμένο Σάββατο, τώρα οι «νυχτερίδες» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν άλλη μια νίκη εντός έδρας επί της Λας Πάλμας στην κρίση, η οποία πρέπει ήδη να σκεφτεί προσεκτικά τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βαλένθια με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *